Συναγερμός! «Έπεσαν» πυροβολισμοί στο Κάραβελ!

Πανικός στο σημείο!

Συναγερμός! «Έπεσαν» πυροβολισμοί στο Κάραβελ!

Συναγερμός στο Κάραβελ, όπου έπεσαν πυροβολισμοί!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας που πυροβόλησε είχε προσωπικές διαφορές με τον οδηγό του λεωφορείου, τον οποίο συνάντησε τυχαία στο δρόμο!


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον οδηγό του πούλμαν τον οποίο και αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Ήταν και οι δύο οδηγοί λεωφορείων, δούλευαν στην ίδια εταιρία, είχαν πολλές διενέξεις, ο δράστης είχε ξυλοκοπηθεί κι όπως είπε ο ίδιος τον είδε δύο χρόνια μετά τυχαία και τον πυροβόλησε με το δίκανο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Σοκ στην Λάρισα! Έσπασαν στο ξύλο 29χρονη στην πλατεία γιατί....


Ο οδηγός του λεωφορείου είχε πει στην κατάθεσή του ότι υποψιαζόταν ποιος μπορεί να ήταν ο δράστης και τον κατονόμασε. Τελικά, ο δράστης εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε ενώπιον των Αρχών.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας κι ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σοκ στην Λαμία! Νεαρός χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα με γυάλινο πλακάκι!

Νέο απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Λαμίας και από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Σοκ με την είδηση ότι νεαρός χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα με γυάλινο πλακάκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα καθόταν σε μια καρέκλα στο πεζοδρόμιο της οδό Σατωβριάνδου έξω από το σουβλατζίδικο που διατηρεί με το σύζυγό της, στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Έσλιν.

Ξαφνικά ένας νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε και χωρίς να προηγηθεί κάτι, της επιτέθηκε κρατώντας ένα σπασμένο γυάλινο πλακάκι.

Η γυναίκα την τελευταία στιγμή έσκυψε και προσπάθησε να προστατέψει το κεφάλι της. Ο νεαρός την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με το πλακάκι, αλλά ευτυχώς όχι με το μυτερό μέρος και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα.

Σοκ στην Λαμία! Νεαρός χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα με γυάλινο πλακάκι!

Διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ο νεαρός αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια.

Οι κάμερες όμως του καταστήματος τον έχουν καταγράψει τη στιγμή που περνούσε απ' έξω και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του από την αστυνομία.

Θύμα επίθεσης με λοστούς γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια! Η ανατριχιαστική φωτογραφία!

Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, και η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική!

Άγνωστοι την πλησίασαν και άρχισαν να τη χτυπούν στο κεφάλι αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο αδελφός της πόσταρε φωτογραφία της χτυπημένη στο πρόσωπο κι έγραψε: «Αίσχος!!! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι!


Ευτυχώς η Αθηνά φορούσε κράνος! Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας…
Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα!
Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω “για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί”! Αίσχος και πάλι αίσχος». Ο λόγος για την Αθηνά Τρανούλη που κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Δείτε την φωτογραφία σοκ... αλλά και το ποιος Έλληνας επιχειρηματίας συνελήφθη με ναρκωτικά!

Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας