Εξωπραγματικό: Κυκλοφόρησε το νέο iPhone! Μόνο καφέ δεν φτιάχνει...

Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει!

Εξωπραγματικό: Κυκλοφόρησε το νέο iPhone! Μόνο καφέ δεν φτιάχνει...

Εξωπραγματικό: Κυκλοφόρησε το νέο iPhone! Μόνο καφέ δεν φτιάχνει...

Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε στο κοινό της Apple, τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 11 έχει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας βίντεο. Στην παρουσίαση των νέων Iphone επιδείχθηκε η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον σέλφι φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση. Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792 και στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί το Apple A13 Bionic chipset σχεδιασμένο από την Apple και έχοντας κατασκευαστεί από την TSMC στα 7nm.

Δείτε αν είστε πλούσιοι! Αν έχετε αυτό το κέρμα των 2 ευρώ, κοστίζει 80.000!

Εξωπραγματικό: Κυκλοφόρησε το νέο iPhone! Μόνο καφέ δεν φτιάχνει...

Το Night Mode θα ενεργοποιείται αυτόματα ώστε το τηλέφωνο να τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όσον αφορά τη μπαταρία του, αυτή αναμένεται να διαρκεί μια ώρα παραπάνω από το iPhone XR. H τιμή του θα ξεκινάει από τα 699 δολάρια.

Εξωπραγματικό: Κυκλοφόρησε το νέο iPhone! Μόνο καφέ δεν φτιάχνει...

Νωρίτερα, η παρουσίαση ξεκίνησε με πληροφορίες για το Apple Arcade και την streaming TV+ υπηρεσία.

Στη συνέχεια ο Τιμ Κουκ, παρουσίασε το iPhone Pro, το πρώτο μοντέλο με την σήμανση «Pro», δανεισμένη από τα ισχυρότερα μοντέλα υπολογιστών της Apple.

Εξωπραγματικό: Κυκλοφόρησε το νέο iPhone! Μόνο καφέ δεν φτιάχνει...

Tο iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις στις 5.8 και 6.5 ίντσες με οθόνη Super Retina HDR τύπου OLED. Το display θα έχει 1200 nits φωτεινότητα και 2.000.000 : 1 contrast ratio.

Η μπαταρία θα έχει διάρκεια 4 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS. Θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Midnight Green, Space Grey, Silver και Gold.

Μεγάλη προσοχή! Αν έχετε Iphone, είστε πλούσιος και δεν το ξέρετε!

Και όμως αν έχετε Iphone, είστε πλούσιος και δεν το ξέρετε!

Το iPhone αποτελεί ισχυρό σημάδι πλούτου. Μάλιστα σύμφωνα με μια νέα έρευνα στις ΗΠΑ είναι και το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο που δείχνει ότι ο κάτοχος του ανήκει στην ανώτερη εισοδηματική κατηγορία.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει έρευνα του National Bureau of Economic Research που εκπόνησαν οι οικονομολόγοι του Πανεπιστημίου του Σικάγο, Marianne Bertrand και Emir Kamenica. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες επιστημονικές έρευνες υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και σημεία προσοχής σχετικά με τα συμπεράσματα. Ωστόσο, οι οικονομολόγοι βρήκαν πως η κατοχή ενός iPhone τους έδινε πιθανότητα 69% να μαντέψουν σωστά το αν ο ιδιοκτήτης του άνηκε στην κατηγορία «υψηλού εισοδήματος», δηλαδή σε νοικοκυριό που βρίσκεται εισοδηματικά στο ανώτερο 25%.

Η μελέτη χρησιμοποιεί στοιχεία από την Mediamark Research Intelligence σε δείγμα 6.394 ατόμων. Τα στοιχεία προέρχονται από ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται κάθε δύο χρόνια καθώς και στοιχεία από προσωπικές συνεντεύξεις. «Ξέροντας το αν κάποιος είχε iPad το 2016 μας επιτρέπει να μαντέψουμε σωστά το αν αυτό το άτομο βρίσκεται στο κορυφαίο 25% περίπου το 69% των φορών», αναφέρουν οι μελετητές.

Η έρευνα αναφέρει πως και η κατοχή ενός κινητού Android αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό αλλά όχι στον ίδιο βαθμό με το iPhone. «Ανάμεσα σε όλες τις χρονιές για τις οποίες έχουμε στοιχεία δεν υπήρξε καμία άλλη μάρκα που να δείχνει σε τόσο μεγάλο βαθμό τον πλούτο όσο το iPhone το 2016», σημειώνουν.

Η συσχέτιση του iPhone με το υψηλό εισόδημα είναι καινούργια τάση, δεδομένου ότι το πρώτο μοντέλο κυκλοφόρησε μόλις το 2007. Βέβαια, πάντα υπήρχαν προϊόντα που έδειχναν το εισόδημα κάποιου. Για παράδειγμα το 1992 αν κάποιος είχε αυτόματο πλυντήριο πιάτων μάλλον άνηκε στο ανώτερο 25%, το ίδιο ίσχυε και το 2004 για κάποιον που είχε αναπτήρα ο οποίος δεν ήταν BIC. Έχετε δει και αυτό; Νέο έκτακτο μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ!