Καιρός: Που θα βρέξει σήμερα; Συνεχίζονται οι δυνατοί άνεμοι!

Διαβάστε αναλυτικά!

Καιρός: Που θα βρέξει σήμερα; Συνεχίζονται οι δυνατοί άνεμοι!

Που θα βρέξει σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού; Συνεχίζονται οι δυνατοί άνεμοι στο Αιγαίο.

Στα δυτικά και την Μακεδονία αναμένονται κυρίως οι βροχές, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Και η υπόλοιπη χώρια ωστόσο θα είναι συννεφιασμένη, με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει γύρω στους 30 βαθμούς. Από την Παρασκευή ωστόσο αναμένεται μικρή πτώση 2 με 3 βαθμούς.

Για άλλη μια μέρα οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί. Θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι και 7 μποφόρ, με τάση να ενισχυθούν στη διάρκεια της νύχτας.

Mερομήνια 2019-2020: Πλησιάζουν τα πρώτα χιόνια! "Παγωμένος" χειμώνας και καλοκαίρι "κόλαση"!

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και στα δυτικά από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από το απόγευμα βαθμιαία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους μετά το μεσημέρι και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για τον καιρό! Έρχονται καταιγίδες! (Βίντεο)

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό. Έρχονται βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο.

Ο ίδιος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί».

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο ο καιρός θα είναι άστατος με τις βροχές και τις καταιγίδες να είναι προ των πυλών!

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί! Έρχονται ισχυρές βροχές και μεγάλα μποφόρ!