Για επιδείνωση του καιρού με σποραδικές καταιγίδες προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός!

Αναλυτική πρόγνωση!

Για επιδείνωση του καιρού με σποραδικές καταιγίδες προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός!

Για επιδείνωση του καιρού με σποραδικές καταιγίδες προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός μετεωρολόγος στην αρχή ανέφερε ότι η ημέρα θα ξεκινήσει με λιακάδες αλλά στην συνέχεια θα χαλάσει.

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά βαθμιαία θα αυξηθούν, με βροχές ή τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά ηπειρωτικά, στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς επίσης και της Πελοποννήσου περιμένουμε σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για τον καιρό! Έρχονται καταιγίδες! (Βίντεο)

Τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν την Ήπειρο.

Καιρός: Που θα βρέξει σήμερα; Συνεχίζονται οι δυνατοί άνεμοι!

Που θα βρέξει σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού; Συνεχίζονται οι δυνατοί άνεμοι στο Αιγαίο.

Στα δυτικά και την Μακεδονία αναμένονται κυρίως οι βροχές, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Και η υπόλοιπη χώρια ωστόσο θα είναι συννεφιασμένη, με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει γύρω στους 30 βαθμούς. Από την Παρασκευή ωστόσο αναμένεται μικρή πτώση 2 με 3 βαθμούς.

Για άλλη μια μέρα οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί. Θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι και 7 μποφόρ, με τάση να ενισχυθούν στη διάρκεια της νύχτας.

Mερομήνια 2019-2020: Πλησιάζουν τα πρώτα χιόνια! "Παγωμένος" χειμώνας και καλοκαίρι "κόλαση"!

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και στα δυτικά από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από το απόγευμα βαθμιαία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους μετά το μεσημέρι και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.