Σοκ στον Χολαργό: 50χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας από 3ο όροφο! Tι έλεγε το σημείωμα;

Δεν μπορούν να το πιστέψουν!

Σοκ στον Χολαργό: 50χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας από 3ο όροφο! Tι έλεγε το σημείωμα;

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να δώσει μια 50χρονη γυναίκα, η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον Χολαργό.

Πρόκειται για μια οικιακή βοηθό από τη Βουλγαρία, αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9), κάνοντας «βουτιά» θανάτου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βεντούρη και Αγίου Γερασίμου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα menoumeholargo.gr, η Βουλγάρα ήταν οικιακή βοηθός μιας ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ άφησε σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της αυτοκτονίας της, το οποίο βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Σοκ! Αυτοκτόνησε από το άγχος ηθοποιός!

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού-Παπάγου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ήταν όμως αργά για την 50χρονη γυναίκα, η οποία είχε ήδη βρει τραγικό θάνατο με την πτώση της στο έδαφος από τόσο μεγάλο ύψος.

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την αυτοκτονία του 14χρονου!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο από την υπόθεση με την αυτοκτονία ενός 14χρονου.

Ο ανήλικος αυτοκτόνησε, ενώ νεκρό τον βρήκε ο ίδιος του ο πατέρας σε φάρμα που διατηρούσαν σε χωριό της Λευκωσίας και στην οποία εργαζόταν ο έφηβος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, ο ο 14χρονος βίωνε εδώ και αρκετά χρόνια, πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα και φαίνεται ότι βρισκόταν σε απόγνωση. Το Γραφείο Ευημερίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ενήμερο για τα ζητήματα που ο 14χρονος αντιμετώπιζε. Ο άτυχος έφηβος, λόγω ακριβώς αυτών των προβλημάτων είχε εγκαταλείψει το σχολείο προσπαθώντας να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του και να φροντίζει τα μικρότερα αδέλφια του. Eκ πρώτης όψεως, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Έρευνα για τον θάνατό του 14χρονου

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου 14χρονου, διεξάγουν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα απευθύνουν έκκληση στα ΜΜΕ να χειριστούν την υπόθεση με τη δέουσα ευαισθησία.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

Ερωτηματικό προκαλεί το κατά πόσον οι οικογενειακές συνθήκες του 14χρονου ήταν γνωστές στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αλλά και το τι έπραξαν, προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η τραγική κατάληξη.

«Τραγικό συμβάν» ο θάνατος του 14χρονου στην Κύπρο

«Τραγικό συμβάν» χαρακτήρισε η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, το θάνατο του 14χρονου παιδιού, εκφράζοντας την ανάγκη διεξαγωγής έρευνας για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του ανήλικου αγοριού.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κα. Κουρσουμπά είπε ότι αν ευσταθούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα βίας στην οικογένεια του 14χρονου, τότε θα πρέπει να διερευνηθεί αν οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν γι΄ αυτά κι αν γνώριζαν τι έπραξαν «για να μην έχουμε αυτό το τραγικό περιστατικό».

Η Επίτροπος είπε ότι οι Υπηρεσίες που είχαν την αρμοδιότητα να χειριστούν αυτά τα προβλήματα και να στηρίξουν την οικογένεια είναι οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας. Ανέφερε ότι το Γραφείο της θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον αυτές οι υπηρεσίες ήταν ενήμερες και αν πρόσφεραν την ανάλογη στήριξη στην οικογένεια. Είπε, επίσης, ότι το Γραφείο της δεν γνώριζε για αυτή την οικογένεια και πως αν γνώριζε θα προέβαινε στα ανάλογα διαβήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάλεσε, επίσης, τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στον τρόπο που καλύπτουν δημοσιογραφικά την υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr

Φρίκη στην Κρήτη: Την βρήκαν κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιο της!

Φρίκη επικράτησε στην Κρήτη, όταν οι υπεύθυνοι, άνοιξαν την πόρτα του δωματίου της στο ξενοδοχείο που έμενε και την βρήκαν κρεμασμένη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, η άτυχη γυναίκα που διέμενε στην περιοχή του Πλατανιά και εντοπίστηκε στο μπάνιο του δωματίου με ένα σκοινί γύρω από τον λαιμό της.

Το άψυχο σώμα της βρήκαν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου που ειδοποίησαν τον διευθυντή ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές.

Αυτοκτονία Κρήτη

Τραγωδία στη Φθιώτιδα! Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, στο σημείο έσπευσαν τόσο άνδρες των Αρχών, όσο και ιατροδικαστής, ο οποίος λαμβάνοντας υπόψιν τα πρώτα δείγματα κάνει λόγο για αυτοκτονία. Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Ντίντκοτ της Αγγλίας όταν ο 13χρονος Χάρι Στόρει βρέθηκε, από τον πατέρα του, κρεμασμένος στο σπίτι του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε αφότου ο έφηβος έμαθε, μέσα από συνομιλίες στο WhatsApp, για τον κρυφό πόθο που είχε για άλλον το κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή πρόκειται για αυτοκτονία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πάντως, την τραγική αυτή κατάληξη καθώς τα σημάδια δεν πρόδιδαν τις πραγματικές προθέσεις του Χάρι.

Οι φίλοι του θεώρησαν ότι αστειευόταν όταν διάβασαν σχόλιό του στο WhatsApp, όπου έγραφε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει αφότου έμαθε ότι έχει ερωτικό αντίπαλο.

Πριν από το δραματικό περιστατικό, το αγόρι είχε παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα κορίτσι που έβαλε τέλος στη ζωή του ύστερα από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με έρευνα αστυνομικού ο Χάρι δεν σκόπευε να αυτοκτονήσει καθώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως το κρέμασμα θα οδηγούσε σε ακαριαίο θάνατο.

Όταν ο άτυχος πατέρας έφτασε σπίτι, θεώρησε αρχικά πως ο γιος του στεκόταν όρθιος και παρατηρούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Το σοκ επήλθε λίγο αργότερα για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί καθώς ο 13χρονος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ αυτοκτονικές τάσεις.

Πηγή: protothema.gr