Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή! Νεκρός στα 39 του ο...

Ήταν στην εντατική!

Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή! Νεκρός στα 39 του ο...

Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή με τον αγαπητό νεαρό που βρέθηκε νεκρός στα 39 του!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες; Σύμφωνα με ανακοίνωση, την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί ο Άγγελος Πεσματζόγλου.

Είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση πριν από περίπου 10 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μ. Μαρινάκης!

Γνωστός ως μουσικός, το τελευταίο διάστημα είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης.

Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή! Νεκρός στα 39 του ο...

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το Σάββατο 14/9/2019, στις 11:00 πμ, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού κοιμητηρίου Πατρών.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Η Μέριμνα».

Θρήνος στον οικονομικό κόσμο! Πέθανε ο Δημήτρης Φραγγέτης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον οικονομικό κόσμο, αφού πέθανε ο Δημήτρης Φραγγέτης

Πριν από δύο χρόνια ο Δημήτρης Φραγγέτης είχε παραιτηθεί από μέλος της τριμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Πριν από τη θητεία του στο ΤΧΣ είχε διατελέσει στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Άγη Λεώπουλο, Στην Εθνική Τράπεζα είχε μεταβεί από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς όπου επί εξαετία ήταν Διευθύνων Σύμβουλος σε θυγατρικές του εξωτερικού και συγκεκριμένα αρχικά στην TiranaBank στην Αλβανία για 4 χρόνια και κατόπιν στη θυγατρική τράπεζα της Πειραιώς στη Σερβία για 2 χρόνια. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Φτωχότερη η παγκόσμια κοινότητα! Πέθανε ο Ιμάνουελ Βαλερστάιν!

Στο παρελθόν ο Δ. Φραγγέτης είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην Ιονική Τράπεζα και στην Alpha Bank, ενώ είχε διατελέσει επίσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ANZ Grindlays Bank στην Αθήνα.

Σοκ! Νεκρός στα 38 του ξαφνικά ο Θόδωρος Μάντζιος!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στα 38 του ο Θόδωρος Μάντζιος!

Με την αιτία θανάτου να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια ο Θοδωρής «ταξίδεψε» στον άλλο κόσμο χωρίς να προλάβει να δημιουργήσει όσα είχε σχεδιάσει.

Σε σοκ η οικογένεια του. Ο πατέρας του Θεοφάνης, η μητέρα του Δέσποινα καθώς και οι αδερφές του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14.00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στους Γόννους Λάρισας. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Φτωχότερη η παγκόσμια κοινότητα! Πέθανε ο Ιμάνουελ Βαλερστάιν!

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός σε φριχτό τροχαίο ο Δημήτρης Φραγκάκης!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα. Νεκρός σε φριχτό τροχαίο "έπεσε" ο Δημήτρης Φραγκάκης, ο οποίος ήταν μόλις 23 ετών.

Τραγικός ήταν ο επίλογος για ένα παλικάρι μόλις 23 ετών, το οποίο άφησε την τελευταία του ανάσα στην άσφαλτο, μετά από τροχαίοτο οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Η μηχανή του άτυχου νέου συγκρούστηκε με τζιπ! Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό που παρέλαβε τον νεαρό βαρύτατα τραυματισμένο έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Νεκρός σε τροχαίο ο Μανώλης Κολαϊνης! Πολύ σκληρές εικόνες...

Δυστυχώς λίγο αργότερα στο νοσοκομείο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 23χρονος Δημήτρης Φραγκάκης καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα, που βυθίστηκε στο πένθος από το άκουσμα της τραγικής είδηση,

Τα αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος, ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της τροχαίας Πατρών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11 πμ από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Αχαΐας.

Νεκρός σε φριχτό τροχαίο Δημήτρης Φραγκάκης

Πηγή: patrastimes

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός ένας 25χρονος! "καρφώθηκε" με τη μηχανή του σε κολόνα!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Ρόδο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 25χρονου οδηγού της μηχανής η οποία "καρφώθηκε" σε κολόνα!

Στο πένθος βυθίστηκε από σήμερα τα ξημερώματα και πάλι η Ρόδος, καθώς ένα 25χρονο παλικάρι έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε καρφώθηκε σε κολόνα.

Το νέο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Αφάντου, ενώ ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του κατάγεται απο τον Αρχάγγελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, η εικόνα που αντίκρισαν οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική. Ενδεικτικό της σφοδρής σύγκρουσης ήταν οτι χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νεαρό και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τροχαίο-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα 9 μηνών έγκυος τραυματίστηκε και πέθανε το έμβρυο!

Αξιωματικοί του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής που έφθασαν στο σημείο, διερευνούν τα αίτια της νέας τραγωδίας.

Πηγή: rodiaki