Πάνω από 500 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά! Μέσα στα κοντέινερ με τις μπανάνες!

Έγιναν συλλήψεις!

Πάνω από 500 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά! Μέσα στα κοντέινερ με τις μπανάνες!

Περισσότερα από 500 κιλά κοκαΐνη βρήκαν οι ελληνικές αρχές στα κοντέινερς με μπανάνες στο λιμάνι του Πειραιά.

Η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, του ΣΔΟΕ, του Λιμενικού και των Τελωνείων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι έρευνες, εκτός από το μεγάλο λιμάνι έχουν επεκταθεί σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.

Τελωνεία, ΣΔΟΕ και Λιμενικό έχουν δεσμεύσει περισσότερα από 100 κοντέινερς με μπανάνες που έφθασαν στον Πειραιά από το Εκουαδόρ, ενώ έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 500 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Το βίντεο της ημέρας: Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά - Η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Η υπόθεση μπήκε στην τελική της φάση τα τελευταία 24ωρα, αν και όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, όταν οι ελληνικές αρχές είχαν πληροφορίες για ένα μεγάλο φορτίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στις 2 Αυγούστου, πραγματοποίησαν επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, όπου με τη βοήθεια μονάδας x-ray του τελωνείου Θεσσαλονίκης, εντόπισαν σε κοντέινερ με μπανάνες κοκαΐνη συνολικού βάρους 51 κιλών. Λίγες μέρες μετά, στις 13 Αυγούστου, βρέθηκαν σε άλλο κοντέινερ άλλα 24 κιλά κοκαΐνης.

Το μπλόκο στο μεγάλο λιμάνι

Σε ο,τι έχει να κάνει με το λιμάνι του Πειραιά, είχαν βάλει στο στόχαστρο εκατό κοντέινερ και περίμεναν να γίνει ελεγχόμενη μεταφορά για να συγκεντρώσουν στοιχεία και να βάλουν στο χέρι τους βαρόνους καθώς σκοπός είναι να βρουν ποιοι είναι οι παραλήπτες και τα μεγάλα αφεντικά.

Η υπόθεση έχει βάθος, καθώς όλα δείχνουν ότι οι ποσότητες είναι πολύ μεγαλύτερες, όμως οι αρχές χειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα σε μια προσπάθεια να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές και να ξεκαθαριστεί πως τα λατινοαμερικάνικά καρτέλ έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα.

Πηγή: protothema.gr

Συγκλονίζει η 37χρονη που που είχε σοκάρει το πανελλήνιο! Τα πάρτι ομαδικού σ3ξ, η κόκα και οι επώνυμοι πελάτες!

Συγκλονίζει η 37χρονη που που είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου τρία χρόνια όταν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της! Τα πάρτι ομαδικού σεξ, η κόκα και οι επώνυμοι πελάτες!

Τετ α τετ στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου με τον επιχειρηματία στον κλάδο της ναυτιλίας και εν διαστάσει σύζυγο της βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η 37χρονη που είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου τρία χρόνια όταν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον ότι την εξέδιδε ως call girl στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας, σε πάρτι οργίων με «μάτια ερμητικά κλειστά».

undefined

Η 37χρονη «Μαρία» (ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστή στις διαδικτυακές «πιάτσες» του αγοραίου έρωτα) έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τη δικηγόρο και τον πατέρα της, που κατέθεσε ως μάρτυρας στην αστική διαμάχη του ζευγαριού για το διαζύγιο και την επιμέλεια των δυο παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον 49χρονο επιχειρηματία που είχε στο πλευρό του συγγενικό του πρόσωπο.

Ντυμένη απλά, με μια μακριά φούστα, αθλητικά παπούτσια και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, η εμφάνιση τη πανέμορφης μελαχρινής γυναίκας δε θύμιζε σε τις άγριες νύχτες που φέρεται ότι βίωσε κατά το παρελθόν, όταν, όπως η ίδια υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο σύζυγος της την υποχρέωσε να ντύνεται πρόστυχα για να ικανοποιεί τις διατροφικές ορέξεις των ευκατάστατων πελατών που πλήρωναν αδρά για μια νύχτα μαζί της.

Οι αποκαλύψεις για τις κολασμένες νύχτες με τα ομαδικά όργια και την κόκα που φέρεται ότι οργάνωσε σε πολυτελείς βίλες πλουσίων το κύκλωμα μαστροπείας είχαν προκαλέσει σάλο στις Αρχές του 2016. Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, η «Μαρία» κατονόμαζε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία -κατά την ίδια- συμμετείχαν σε κύκλωμα, ενώ έδινε στοιχεία για τις «βίλες του σεξ», τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, τα ερωτικά στούντιο, αλλά και τα πρακτορεία τα οποία εφοδίαζαν τους «πελάτες» με τις κοπέλες με τις κοπέλες που ανταποκρίνονταν στα βίτσια τους. Η ίδια περιέγραφε ότι ο σύζυγός της μετά τον γάμο τους άρχισε σταδιακά να τν πιέζει να συμμετέχει αρχικά σε ανταλλαγές ζευγαριών και εν συνεχεία να την εκδίδει διά της βίας σε γνωστούς επιχειρηματίες αλλά και να τη «βγάζει» ακόμη και στο πεζοδρόμιο υπό την απειλή ότι θα της έπαιρνε τα παιδιά τους αν δεν υπάκουε στις προσταγές του.

undefined

«Με πήγε σε ένα πάρτι οργίων το οποίο διοργάνωνε ένα γνωστό του ζευγάρι, ο… και η …, κάπου στα Μεσόγεια εξ όσων θυμάμαι. Οι παριστάμενοι φορούσαν μανδύες και μάσκες. Στο πάρτι αυτό με ανάγκασε να κάνω αισθησιακό χορό φορώντας εσώρουχα για να προετοιμαστούν ψυχικά οι καλεσμένοι για τα σεξουαλικά όργια που θα ακολουθούσαν» ανέφερε για ένα από τα κολασμένα πάρτι στα οποία φέρεται ότι την πήγαινε ο σύζυγός της.

Περιγράφοντας μια από τις επ’ αμοιβή ερωτικές συνευρέσεις στις οποίες την υποχρέωνε να προβαίνει, υποστήριξε: Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο, ήρθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό συνάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ το οποίο ήταν συμφωνημένο από τον σύζυγό μου στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα.».

πηγή: Espresso

Συγκλονίζει η αδερφή της δασκάλας που έπεσε νεκρή από τον αδερφό της! «Έπινε! Ήταν σαν να είχε διπλή προσωπικότητα»!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της αδερφής της δασκάλας, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του αδερφού της.

Ο 52χρονος δολοφόνος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, αφού συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο.

Σήμερα, στο «Μαζί σου» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε, η αδερφή της συντρόφου του συλληφθέντα. «Είναι πάνω από 7-8 χρόνια σε σχέση. Την χτυπούσε, ερχόταν στο σπίτι με μελανιές… Η αδερφή μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα… Ο 53χρονος έκλαιγε συνέχεια και της δημιουργούσε προβλήματα. Έπινε… Ήταν σαν να είχε διπλή προσωπικότητα… Η αδερφή μου τον φοβάται… Όταν άκουσα για το περιστατικό στις ειδήσεις κατάλαβα ότι ήταν αυτός… Έχει απειλήσει πάρα πολλές φορές και την αδερφή μου και την οικογένειά μου. Έλεγε ότι θα μας κάψει… Η αδερφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προβλήματα με την αδερφή του. Της έλεγε ότι δεν στέκει, ότι είναι τρελή… Είχαμε μαζί του επαφές τον πρώτο καιρό, μετά δεν ήθελε να έρχεται γιατί δεν δεχόταν ότι είμαστε μια δεμένη οικογένεια… Φοβάμαι πάρα πολύ για την αδερφή μου…», είπε χαρακτηριστικά.