Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Έκθεση-σοκ του ιατροδικαστή! "Το ροτβάιλερ χτυπούσε το μωρό στους τοίχους"

Συγκλονίζουν τα στοιχεία!

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Έκθεση-σοκ του ιατροδικαστή!

Έκθεση-σοκ του ιατροδικαστή για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, περιγράφοντας πως το ροτβάιλερ χτυπούσε το μωρό στους τοίχους!

Για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνει λόγο η έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τον θάνατο του βρέφους 2 μηνών, που έχασε τη ζωή του σε σπίτι στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από ροτβάιλερ.

Για τον ιατροδικαστή, αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού ήταν τα χτυπήματα στο κεφάλι και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που αυτά προκάλεσαν, όταν το σκυλί διέφυγε της προσοχής της μητέρας του βρέφους, το άρπαξε και το χτυπούσε με μανία στους τοίχους και στα έπιπλα που βρίσκονταν στον χώρο.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του βρέφους! Λιποθυμά και ουρλιάζει!

Η έκθεση έχει ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ώστε να ενταχθεί στη δικογραφία.

Στο μεταξύ, το ροτβάιλερ έχει μεταφερθεί από χθες στο Φιλοζωικό Κέντρο Κορωπίου, χωρίς να έχει χρειαστεί να εξεταστεί από γιατρό. Το μέλλον του, θα αποφασιστεί από αρμόδιο εισαγγελέα μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας! "Το σκυλί είχε δείξει ζήλια προς το μωρό"

Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας του βρέφους της τραγωδίας στα Γλυκά Νερά, που έχασε τη ζωή του από ροτβάιλερ, λέγοντας πως το σκυλί είχε δείξει ζήλια!

Ολοκληρώθηκε παρουσία ψυχιάτρου η κατάθεση της μητέρας του άτυχου βρέφους δύο μηνών που έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί από επίθεση του Ροτβάιλερ της οικογένεια στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ υποστήριξε πως είχε αφήσει το δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι και βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σήτα να εμποδίζει την είσοδο του στο εσωτερικό.

Όπως ανέφερε η 35χρονη μητέρα το σκυλί βρισκόταν στο μπαλκόνι από τότε που γεννήθηκε το κοριτσάκι καθώς είχε παρατηρήσει πως εκδήλωνε ζήλια προς το μωρό.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σήτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι.

Κατά το χρόνο του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Νωρίτερα το μεσημέρι, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό.
Κατόπιν τούτου ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται να θανατωθεί ή όχι.

Σημειώνεται πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν μονίμως περιορισμένο, διαμένοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού από όπου και το άκουγαν να γαβγίζει.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως κανείς δεν είχε δει ποτέ τα παιδιά της οικογένειας να έρχονται σε επαφή μαζί του.

Πηγή: skai.gr

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος!

Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος στην τραγωδία των Γλυκών Νερών!

Ενα βρέφος μόλις δύο μηνών έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι του από το ροτβάιλερ που ανήκει στην οικογένεια, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου μεταφέρθηκε, το άτυχο κοριτσάκι δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος έχασε τη ζωή του. Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Έκτακτο! Νεκρό βρέφος από επίθεση σκύλου!

undefinedundefined

Η ίδια, ο πατέρας και η γιαγιά του άτυχου βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί που είναι ράτσας ροτβάιλερ, βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για το νεκρό μωράκι και την τραγωδία στα Γλυκά Νερά!

Πιο συγκεκριμένα, το ανακοινωθέν περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2 μηνών βρέφος, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης, περιγράφει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία»

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά! Μόλις έγινε γνωστό τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι!

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45.

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Η οικογένεια του βρέφους, που έχει άλλα τρία παιδιά, έμενε τον τελευταίο χρόνο στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τους γείτονες ο σκύλος ήταν πάντα στο μπαλκόνι. Δεν τον έβγαζαν συχνά έξω και όταν το έκαναν, οι γείτονες λένε πως δεν τον είχαν δει ποτέ μαζί με τα παιδιά.


Όταν έγινε το περιστατικό, στο σπίτι ήταν η μητέρα με το δυο μηνών κοριτσάκι. Μετά τις 8 το πρωί γείτονας είδε τη μάνα να βγαίνει με το μωρό αγκαλιά από το σπίτι. Το έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε για το νοσοκομείο.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα. Αρκετοί φιλόζωοι καταγγέλλουν ότι ο σκύλος είχε έντονο στρες...Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι λέει γείτονας της οικογένειας για τη δολοφονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος...

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;