Τραγωδία στη Λαμία! Νεκρό 17χρονο κορίτσι που κρεμάστηκε! Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε από την γιαγιά της!

Φρίκη!

Τραγωδία στη Λαμία! Νεκρό 17χρονο κορίτσι που κρεμάστηκε! Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε από την γιαγιά της!

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στην χώρα μας κι αυτήν την φορά στην περιοχή της Λαμίας! Νεκρό κατέληξε ένα 17χρονο κορίτσι που κρεμάστηκε! Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε από την γιαγιά της.

Τραγική είδηση για την πόλη της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 17χρονη κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της.

Το νεαρό κορίτσι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, καθώς οι γονείς του απουσίαζαν. Λίγη ώρα αργότερα η γιαγιά της πήγε να την επισκεφτεί, όμως την εντόπισε κρεμασμένη από έναν αυτοσχέδιο βρόγχο μέσα στο μπάνιο.

Τραγωδία στον Χολαργό: Γυναίκα αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι! Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε;

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες της αστυνομίας, η οποία σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στην Κρήτη: Την βρήκαν κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιο της!

Φρίκη επικράτησε στην Κρήτη, όταν οι υπεύθυνοι, άνοιξαν την πόρτα του δωματίου της στο ξενοδοχείο που έμενε και την βρήκαν κρεμασμένη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, η άτυχη γυναίκα που διέμενε στην περιοχή του Πλατανιά και εντοπίστηκε στο μπάνιο του δωματίου με ένα σκοινί γύρω από τον λαιμό της.

Το άψυχο σώμα της βρήκαν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου που ειδοποίησαν τον διευθυντή ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές.

Αυτοκτονία Κρήτη

Τραγωδία στη Φθιώτιδα! Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, στο σημείο έσπευσαν τόσο άνδρες των Αρχών, όσο και ιατροδικαστής, ο οποίος λαμβάνοντας υπόψιν τα πρώτα δείγματα κάνει λόγο για αυτοκτονία. Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε 13χρονο αγόρι για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί!

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Ντίντκοτ της Αγγλίας όταν ο 13χρονος Χάρι Στόρει βρέθηκε, από τον πατέρα του, κρεμασμένος στο σπίτι του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε αφότου ο έφηβος έμαθε, μέσα από συνομιλίες στο WhatsApp, για τον κρυφό πόθο που είχε για άλλον το κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή πρόκειται για αυτοκτονία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πάντως, την τραγική αυτή κατάληξη καθώς τα σημάδια δεν πρόδιδαν τις πραγματικές προθέσεις του Χάρι.

Οι φίλοι του θεώρησαν ότι αστειευόταν όταν διάβασαν σχόλιό του στο WhatsApp, όπου έγραφε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει αφότου έμαθε ότι έχει ερωτικό αντίπαλο.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

Πριν από το δραματικό περιστατικό, το αγόρι είχε παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα κορίτσι που έβαλε τέλος στη ζωή του ύστερα από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με έρευνα αστυνομικού ο Χάρι δεν σκόπευε να αυτοκτονήσει καθώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως το κρέμασμα θα οδηγούσε σε ακαριαίο θάνατο.

Όταν ο άτυχος πατέρας έφτασε σπίτι, θεώρησε αρχικά πως ο γιος του στεκόταν όρθιος και παρατηρούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Το σοκ επήλθε λίγο αργότερα για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί καθώς ο 13χρονος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ αυτοκτονικές τάσεις.

Πηγή: protothema.gr