Σοκ! Γυναίκα βγήκε γυμνή στους δρόμους της Νέας Ιωνίας!

Άγνωστα τα κίνητρά της!

Σοκ! Γυναίκα βγήκε γυμνή στους δρόμους της Νέας Ιωνίας!

Σοκ στη Νέα Ιωνία Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς γυναίκα εθεάθη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης να κυκλοφορεί γυμνή.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στη οδό Δορυλαίου και μάλιστα κοντά σε στάση του ΚΤΕΛ.

Άλιμος: Γιαγιάδες έπαιξαν ξύλο με... μαγκούρες!

Κανένας από τους διερχόμενους από το συγκεκριμένο σημείο πολίτες δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η γυναίκα κυκλοφορούσε κυριολεκτικά γυμνή, ενώ ήταν άγνωστα τα κίνητρά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί με περιπολικό μετέβησαν άμεσα επί τόπου και προχώρησαν σε προσαγωγή. Πάντως, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία και τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: taxydromos.gr

Βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα! Νεκρό αγοράκι εμφανίζεται σε θάλαμο νοσοκομείου!

Ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα όταν φαίνεται να εμφανίζεται σε θάλαμο νοσοκομείου ένα... νεκρό αγοράκι!

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μεταξύ οπαδών της μεταφυσικής και πιο… ορθολογιστών χρηστών, σχετικά με ένα βίντεο που δημοσίευσε η Mirror.

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει το «φάντασμα» ενός μικρού αγοριού να εμφανίζεται σε έναν θάλαμο νοσοκομείου παίδων στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με τη Mirror, το βίντεο τράβηξε μία νοσοκόμα με το κινητό της στο νοσοκομείο, όταν είδε το πνεύμα του νεκρού αγοριού πίσω από τα σκεπάσματα ενός παιδικού κρεβατιού.

Ο θάλαμος που οι νοσηλευτές λένε ότι βλέπουν το μικρό νεκρό αγόρι βρίσκεται σε μία εγκαταλελειμμένη πλέον πτέρυγα του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο λένε ότι το αγόρι πέθανε πριν αρκετά χρόνια μέσα στον θάλαμο 500 και από τότε, βλέπουν ο φάντασμά του αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Πάντως, άλλοι επιμένουν ότι δεν βλέπουν τίποτα και άλλοι λένε ότι διακρίνουν ξεκάθαρα το φάντασμα. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: athensmagazine.gr