Σοκ στο Ηράκλειο: 17χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Ποια η κατάσταση της πλέον;

Σοκ στο Ηράκλειο: 17χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Σοκ στο Ηράκλειο: 17χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Ένα ακόμα περιστατικό ανήλικης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη σημειώθηκε στην Κρήτη προκαλώντας έντονο προβληματισμό από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία 17χρονη βρισκόταν σε μπαρ στο Ηράκλειο με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της διασκέδασής της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να μην αντέξει και να βρεθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Νεκρός Σκοπιανός στον Όλυμπο! Πότε θα γίνει η κηδεία;

Αμέσως η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

«Η 17χρονη ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Επείγοντα του νοσοκομείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι γιατροί εκεί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και της χορήγησαν τον απαραίτητο ορό. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και μετά από ολιγόωρη παραμονή στη Βραχεία πήρε εξιτήριο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του 24χρονου υπεύθυνου του μπαρ στο οποίο βρισκόταν η 17χρονη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

cretapost.gr

Τραγωδία: Πέθανε στο Ηράκλειο ο 13χρονος Δημήτρης!

Δεν τα κατάφερε ο 13χρονος Δημήτρης Τσαφαντάκης από το Ηράκλειο, που έδινε μεγάλη μάχη για τη ζωή του και άφησε την τελευταία του πνοή!

Ο μικρός Δημήτρης, νοσηλευόταν στην παιδοαιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου ο πατέρας του έκανε έκκληση σε όλον τον κόσμο, όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν παιδί του.

Ο πατέρας του 13χρονου, Νικόλαος Τσαφαντάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο αναφέρει σε μήνυμά του:

“Δυστυχώς, η πορεία μας είχε άδοξο τέλος. Ο μικρός μας Δημήτρης κατέληξε. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του όλον αυτόν τον καιρό. Το αίμα και τα αιμοπετάλια που δόθηκαν για τον μικρό μας βρίσκονται στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και θα διατεθούν για όποιον τά έχει ανάγκη.”

Σοκ! Δολοφόνησαν με πολλαπλές μαχαιριές δημοσιογράφο!

Η κηδεία του Δημήτρη θα τελεστεί αύριο στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Δούλι Μονοφατσίου.