Χαμός στην Αθήνα: Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο!

Μεγάλη υπομονή!

Χαμός στην Αθήνα: Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο!

Χαμός γίνεται τώρα στην Αθήνα, καθώς το κέντρο είναι κλειστό λόγω πορείας!

Κίνηση για γερά νεύρα, απόγευμα Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2019, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 7 το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια που αντιτίθεται στις διατάξεις για τα εργασιακά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικές λεωφόρους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου, στην Αμαλίας και στην Βασ. Σοφίας προς Σύνταγμα.

Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον δρόμο!

Θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή οπότε και αναμένεται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να επεκταθούν στην Ομόνοια και στη Σταδίου.

Χαμός σε λαϊκή αγορά! Τον δάγκωσε και του έκοψε το αυτί!

Σε ρινγκ μετατράπηκε λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ παραγωγών, ο ένας από τους οποίους κατέληξε με κομμένο αυτί!

Ο καβγάς ξέσπασε στη λαϊκή αγορά στην οδό Δημοσθένους, στην Αγία Παρασκευή. Πατέρας και γιος τσακώθηκαν με άλλον παραγωγό, σε διπλανό πάγκο.

Ενας από τους δύο πρώτους όμως φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Μάικ Τάισον, του πυγμάχου που έμεινε στην ιστορία όταν δάγκωσε και έκοψε το αυτί του Εβαντερ Χόλιφιλντ. Γιατί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής δάγκωσε και έκοψε κομμάτι από το αυτί του άλλου παραγωγού!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τον ANT1. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον γιο που ενεπλάκη στον καβγά μεταξύ των παραγωγών, ενώ αναζητείται ο πατέρας του.

Πηγή: iefimerida.gr

Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώθηκαν στο Περιστέρι! Σκληρές εικόνες! (Βίντεο)

Δεκάδες σιίτες μουσουλμάνοι γιόρτασαν και φέτος την Ασούρα, στο Περιστέρι, ένα έθιμο με εικόνες που σοκάρουν, καθώς οι πιστοί αυτομαστιγώνονται.

Η Ασούρα είναι η επέτειος θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν. Ο εγγονός του προφήτη Μωάμεθ έχασε τη ζωή του στη μάχη της Καρμπάλα, τον 7ο αιώνα, στο σημερινό Ιράκ.

Πρόκειται για σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή των σιιτών, η οποία εορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας, πιστοί συγκεντρώθηκαν σε αυτοσχέδιο χώρο λατρείας, όπου τηρήθηκε το έθιμο της αναπαράστασης του μαρτυρίου του Χουσεΐν.

Ασούρα: Οι πιστοί αυτομαστιγώνονται

Αναπαριστώντας το μαρτύριο του Χουσεΐν, δεκάδες πιστοί από το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, αυτομαστιγώθηκαν στο Περιστέρι, χρησιμοποιώντας μαστίγια με ιμάντες, όπως προβλέπει το έθιμο της Ασούρα.

Στις άκρες τους συνήθως είναι δεμένα βαριά ή αιχμηρά αντικείμενα, που προκαλούν αιμορραγία. Η Ασούρα εορτάζεται σε όλο τον κόσμο τη 10η ημέρα του μήνα Μουχαράμ, του πρώτου μήνα του ισλαμικού ημερολογίου. Αποτελεί ημέρα μεγάλου πένθους για τους σιίτες μουσουλμάνους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρόμος: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας!

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί πάνω σε καβγά οδηγών!

Απίστευτη τροπή πήρε ένας καβγάς μεταξύ οδηγών έξω από το Κάραβελ, το απόγευμα της Αθήνας, όταν ένας άνδρας έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε!

Οδηγός ΙΧ διαπληκτίστηκε με οδηγό τουριστικού λεωφορείου, για την προτεραιότητα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και γρήγορα άναψαν τα αίματα στον καβγά. Ο οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, με μια καραμπίνα και πυροβόλησε προς το πούλμαν!

Δεν είναι ξεκάθαρο αν στο λεωφορείο εκείνη την ώρα υπήρχαν τουρίστες.

Αμέσως μετά, ένοπλος οδηγός εξαφανίστηκε, ενώ ο οδηγός του πούλμαν ειδοποίησε την αστυνομία, που αναζητά τον άνδρα που πυροβόλησε, προκαλώντας υλικές ζημιές στο τουριστικό λεωφορείο.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα ραντάρ της τροχαίος έπιασαν ταχύτητες 200 χιλιομέτρων στην Αθήνα!

Τέλος δεν έχουν οι κόντρες στους δρόμους της Αθήνας, όπου ασυνείδητοι οδηγοί επιδίδονται σε... αγώνες ταχύτητας με αποτέλεσμα να θέτουν υπό απειλή τη δημόσια ασφάλεια.

Στους εκτεταμένους ελέγχους που έκανε στην Αττική χθες το βράδυ η Τροχαία, καταγράφηκαν 41 παραβιάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις διαπιστώθηκε πως το κοντέρ κατέγραψε πάνω από 170, ακόμη και πάνω από...190 χιλιόμετρα.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποίησε βραδινές ώρες χθες, ειδική εξόρμηση στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και του Κορυδαλλού, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Συνολικά διενεργήθηκαν 345 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 114 παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, ως εξής:

undefined

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας: 41

Αντικανονικοί υαλοπίνακες (φιμέ): 15

Αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου: 9

Στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ): 2

Μη χρήση προστατευτικού κράνους: 1

Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: 46

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 36 άδειες ικανότητας οδήγησης, 25 άδειες κυκλοφορίας και 16 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 4 οχήματα. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή μία 19χρονη στην Εθνική Οδό!

Τραγωδία στην άσφαλτο με μία νεκρή 19χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο!

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/9) όταν αυτοκίνητο παρέσυρε 19χρονη που κινούταν πεζή στο 73ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Καλαμάτας στο ύψος του Αριοχωρίου.

Ειδικότερα, στις 21:30 το βράδυ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος αλλοδαπός παρέσυρε την άτυχη κοπέλα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Ατύχημα που συγκλονίζει στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής!

Ατύχημα που συγκλονίζει σημειώθηκε στην Κρήτη. Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο.

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στην Κρήτη που γράφονται με αίμα πάνω στην άσφαλτο, καθώς ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο, σημάδεψε τη ζωή ενός ανθρώπου.

Ο 50χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού που συγκρούστηκε με ΙΧ στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας, έξω από το Ηράκλειο κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης, τα τραύματα στο αριστερό του πόδι ήταν τέτοια, που οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένο τον ακρωτηριασμό.

Ο άνδρας νοσηλεύεται από τις 6 το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκαν.

Στα μαύρα η Κρήτη! Νέο τροχαίο στο σημείο καρμανιόλα που σκοτώθηκε η άτυχη Κάλλια!

Στα μαύρα είναι η Κρήτη, με το νέο τροχαίο στο σημείο καρμανιόλα που σκοτώθηκε η άτυχη Κάλλια!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει αναστροφή στον ΒΟΑΚ βγαίνοντας από το βενζινάδικο στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, για να μπει στο ρεύμα προς Ηράκλειο.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με τρίτροχο όχημα, που είχε κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ευτυχώς το τρίτροχο όχημα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα και ο 52χρονος οδηγός φορούσε κράνος.

Στα μαύρα η Κρήτη! Νέο τροχαίο στο σημείο καρμανιόλα που σκοτώθηκε η άτυχη Κάλλια!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε με ορθοπεδικά τραύματα και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Προσοχή, σκληρές εικόνες! Βρέθηκε νεκρή σε τροχαίο η....

Εικόνες σοκ από τροχαίο χτες το βράδυ! Ποια βρέθηκε νεκρή σε τροχαίο;

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Μ. Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας! Διαβάστε παρακάτω....

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονη γυναίκα από την Ολλανδία, βγήκε από τον κόμβο της Αρκίτσας και κινήθηκε στο ρεύμα προς την Αθήνα, με κατεύθυνση, όμως, προς τη Λαμία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Σοκ στου Παπάγου: Νεκρή 26χρονη! Αυτοκτονία ή ατύχημα;

Εικόνα σοκ από το τροχαίο χτες

Δεν πρόλαβαν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Εικόνα σοκ από το τροχαίο χτες

Στο ύψος του Λογγού στο 163χλμ, το ΙΧ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά στην πορεία του. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η 52χρονη, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 36χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.