Απίστευτο! Ληστές «μπούκαραν» με αυτοκίνητο σε κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη!

Σοκαριστικό!

Απίστευτο! Ληστές «μπούκαραν» με αυτοκίνητο σε κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη!

Ληστές «μπούκαραν» με αυτοκίνητο σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Πέτρου Ράλλη και οι εικόνες είναι απίστευτες.

Αφού γκρέμισαν την τζαμαρία, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, μπήκαν στο μαγαζί με σκοπό να αρπάξουν ότι προλάβουν.

Οι ληστές, πέντε στον αριθμό σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το μόνο που πρόλαβαν να πάρουν ήταν... τρία playstation, καθώς χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή, παρατώντας εκεί το όχημα.

Αδιανόητο! Κλέφτης αυτοκινήτων έκρυβε μαχαίρι στον πρωκτό του!

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή αν το όχημα ήταν κλεμμένο. Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την ληστεία είναι χαρακτηριστικές.

Ληστεία αυτοκίνητο

Ληστεία αυτοκίνητο

Βίντεο-σοκ από απόπειρα ληστείας στη Βάρη!

Βίντεο-σοκ από κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε την απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στη Βάρη!

Ευτυχώς ο ληστής δεν μπόρεσε να παραβιάσει την κλειδαριά!

Μια απόπειρα διάρρηξης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα – οικία, στην οδό Τριπτολέμου, στο κέντρο της Βάρης, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται από την εικόνα, ο κακοποιός, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, επί αρκετή ώρα προσπάθησε να σπάσει την κλειδαριά της πόρτας και να εισβάλλει στο χώρο, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει.

Πηγή: protothema.gr

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής στο Σύνταγμα!

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής στο Σύνταγμα. Έψαχνε για ταξί όταν άγνωστοι τον πλησίασαν και με τεχνική του άρπαξαν σημαντικά έγγραφα και λεφτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς έζησε δραματικές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο άτομα τον πλησίασαν στην πλατεία Συντάγματος τη στιγμή που αναζητούσε ταξί.Ο ένας εκ των δύο τον ψέκασε με σπρέι στην πλάτη και ο δεύτερος προσπαθούσε να τον πείσει ότι το σακάκι του λερώθηκε γιατί τον κουτσούλισε πουλί.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Όταν εκείνος προσπάθησε να βγάλει το σακάκι για να διαπιστώσει αν όντως έχει λερωθεί, οι δράστες του άρπαξαν την τσάντα με σημαντικά έγγραφα και χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής