Δεσμεύτηκε η περιουσία του 55χρονου που χτύπησε με αδέσποτη σφαίρα την μικρή Αλεξία

Βγήκε απόφαση

Δεσμεύτηκε η περιουσία του 55χρονου που χτύπησε με αδέσποτη σφαίρα την μικρή Αλεξία

Στη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου που πυροβόλησε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη Αλεξία προχώρησε το πρωτοδικείο Θηβών

Η 8χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται και η η μητέρα της, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο Star για την κατάσταση της.

«Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν. Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ’ αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου. Δεν μας λένε και πολλά. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα.Χρειάζεται ένα ειδικό καροτσάκι για να μπορεί να είναι ίσια το κεφάλι της και είναι αρκετά ακριβό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για το νεκρό μωράκι!

Σχετικά με τον άντρα που πυροβόλησε άθελα του το κοριτσάκι η ίδια ανέφερε ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί του. Δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί τους και δεν ζήτησε συγγνώμη: «Τίποτα, τίποτα. Ούτε τηλεφωνικώς, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πονάει. Φανταστείτε το παιδί μου ήταν μια χαρά και ξαφνικά τώρα είναι στο κρεβάτι. Και όχι ότι έτυχε, ότι ο Θεός το έκανε, αλλά από κάποιο ανθρώπινο λάθος.»

Η μητέρα της Αλεξίας έχει άλλα δύο παιδιά, τη 12χρονη Μάγδα και τον 10χρονο Κωνσταντίνο, που μένουν με την ηλικιωμένη γιαγιά τους, η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, ώστε οι γονείς να είναι δίπλα στην Αλεξία:

«Τα παιδιά προσεύχονται για εκείνη, για να γίνει καλά. Μερικές φορές κλαίνε όταν την τη βλέπουν, γιατί είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εκείνοι ήξεραν μια Αλεξία που ήταν όλο χαρά και χαμόγελο. Τώρα τη βλέπουν σε ένα κρεβάτι να μην κάνει τίποτα».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σοκ στην Λαμία: Στο νοσοκομείο άνδρας έπειτα από επίθεση σκυλιών!

Σοκ επικρατεί στην Λαμία. Επιτέθηκαν σε άντρα σκυλιά και τον δάγκωσαν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μία νέα καταγγελία για επίθεση αδέσποτων σε περιοχή της Λαμίας είδε το φως της δημοιότητας, με θύμα αυτή τη φορά, έναν 42χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία την ώρα που ο άνθρωπος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του στην οδό Φοίνικος (κάτω από την Αγία Σοφία), τρία σκυλιά που έχουν κάνει σπίτι τους την περιοχή, του επιτέθηκαν και ένα από αυτά τον δάγκωσε στο δεξί του πόδι.

Έκτακτο! Νεκρό βρέφος από επίθεση σκύλου!

Ο άνθρωπος κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για να περιποιηθεί το τραύμα, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Λαμία επίθεση σκυλιά

Όπως επισημαίνει στο LamiaReport μια μητέρα που μένει στη συγκεκριμένη περιοχή, αυτή και κάποιοι ακόμη γείτονες, πολλές φορές πηγαίνοντας τα παιδιά τους στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, χρειάστηκε να τα προστατεύσουν από τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Όλοι τους έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει φροντίσει για την απομάκρυνσή τους και παρά το γεγονός ότι το δημοτικό σχολείο απέχει μόλις 150 μέτρα από το σημείο.

Πηγή: lamiareport

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με τον σκύλο που «έφαγε» το μωράκι;

Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στα Γλυκά Νερά και τον σκύλο που «έφαγε» το μωράκι! Τι θα γίνει τώρα με το ροτβάιλερ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί αναμένεται να παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει ή όχι επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί οικογένεια που θα το υιοθετήσει.

Στην περίπτωση που το ροτβάιλερ παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται το σκυλί να θανατωθεί ή όχι.

Σημειώνεται πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν μονίμως περιορισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού, από όπου και το άκουγαν να γαβγίζει.

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά! Μόλις έγινε γνωστό τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι!

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45.

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Η οικογένεια του βρέφους, που έχει άλλα τρία παιδιά, έμενε τον τελευταίο χρόνο στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τους γείτονες ο σκύλος ήταν πάντα στο μπαλκόνι. Δεν τον έβγαζαν συχνά έξω και όταν το έκαναν, οι γείτονες λένε πως δεν τον είχαν δει ποτέ μαζί με τα παιδιά.


Όταν έγινε το περιστατικό, στο σπίτι ήταν η μητέρα με το δυο μηνών κοριτσάκι. Μετά τις 8 το πρωί γείτονας είδε τη μάνα να βγαίνει με το μωρό αγκαλιά από το σπίτι. Το έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε για το νοσοκομείο.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα. Αρκετοί φιλόζωοι καταγγέλλουν ότι ο σκύλος είχε έντονο στρες...Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι λέει γείτονας της οικογένειας για τη δολοφονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος...

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;Τραγωδία Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Τι είχε ο σκύλος που «έφαγε» το παιδάκι;