Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Άντρας βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων!

«Πάγωσε» αυτός που τον βρήκε!

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Άντρας βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων!

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη με τον άντρα βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Εμπορίου, στην Αλεξανδρούπολη, βρισκόταν ένας άντρας περίπου 40 ετών. Τον εντόπισε ένας περίοικος, ο οποίος πήγε το πρωί της Πέμπτης να πετάξει τα σκουπίδια του. Με το που άνοιξε το καπάκι του κάδου, σοκαρίστηκε βλέποντας έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα σε αυτόν. Κούνησε το χαρτοκιβώτιο που βρισκόταν από πάνω του και είδε ότι ο άνθρωπος ήταν ζωντανός.

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό!


Όταν τον ρώτησε, αν του συμβαίνει κάτι, ο άντρας του απάντησε ότι βρίσκεται στον κάδο, για να τιμωρήσει τον εαυτό του. Στο σημείο έφτασαν και δύο γυναίκες και τελικά και οι τρεις τους κατάφεραν να πείσουν τον άντρα να βγει από τον κάδο. Τον ρώτησαν, αν χρειάζεται κάποια βοήθεια, αλλά ο άντρας το μόνο που ζήτησε, ήταν ένα μπουκαλάκι νερό. Αφού το ήπιε, τους είπε που μένει ότι έχει σπουδάσει και μετά έφυγε με κατεύθυνση προς το σταθμό των τρένων.

Σοκ! Άνδρας έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο βράχους για τέσσερις ημέρες! (Βίντεο)

Σοκ! Άνδρας έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο βράχους για τέσσερις ημέρες!

Ένας 28χρονος άνδρας στην προσπάθειά του να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδας για να τα πουλήσει ως λίπασμα σφήνωσε σε μια σπηλιά όταν του έπεσε ο φακός και προσπάθησε να τον πιάσει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και επιστρατεύτηκαν περίπου 200 διασώστες, οι οποίοι με ιδιαίτερη προσοχή άρχισαν να «σκάβουν» τα βράχια γύρω από τον 28χρονο.

Τραγωδία! Πέθανε 2χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο ενώ η μητέρα του κοιμόταν!

Σοκ! Άνδρας έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο βράχους για τέσσερις ημέρες! (Βίντεο)

Έμεινε στο σημείο για 4 μέρες μέχρι να διασωθεί! Μετά από προσπάθειες περίπου 10 ωρών, κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν τον Sum Bora και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σοκ! Άνδρας έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο βράχους για τέσσερις ημέρες! (Βίντεο)

Σοκ! Εργαζόμενος πέθανε από θερμοπληξία σε εργοτάξιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2020!

Σοκ. Εργαζόμενος σε εργοτάξιο Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, πέθανε από θερμοπληξία στην Ιαπωνία.

50χρονος εργάτης, ο οποίος τοποθετούσε καλωδίωση έξω από τον χώρο του Tokyo Big Sight [σ.σ. ανεπίσημη ονομασία του κέντρου διεθνών εκθέσεων της ιαπωνικής πρωτεύουσας], που ανακαινίζεται για να γίνει το κέντρο των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των αγώνων, βρέθηκε αναίσθητος χθες το απόγευμα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε, ανέφερε το NHK.

Αστυνομικοί είπαν ότι οι συνθήκες στο εργοτάξιο υποδεικνύουν πως η αιτία του θανάτου του ήταν η θερμοπληξία, κατά το τηλεοπτικό δίκτυο, ωστόσο επισήμως η αστυνομία απέφυγε να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία και δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του Τόκιο 2020 της οργανωτικής επιτροπής για σχόλια.

Σοκ στην Αμαλιάδα! Γιατρός ανακοίνωσε νεκρό λάθος άνθρωπο!

Σοκ στην Αμαλιάδα! Γιατρός ανακοίνωσε νεκρό λάθος άνθρωπο!

Όπως κατήγγειλε συνταξιούχος αστυνομικός, γιατρός του νοσοκομείου, αναγνώρισε το πρόσωπό του στο πρόσωπο νεκρού άντρα που έφτασε από την Κουρούτα και φέρεται να το ανακοίνωσε μπροστά σε γνωστούς και φίλους, με αποτέλεσμα αυτοί να καλούν στο τηλέφωνο τη σύζυγό του «μακαρίτη» για συλλυπητήρια…

Το σωτήριο για τη γυναίκα - που ένα μικρό σοκ το έπαθε, ήταν πως ο άντρας της ήταν δίπλα της εκείνη την ώρα και ευτυχώς δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

Ο Πέτρος Λίλος από την Αμαλιάδα, είχε μάλλον την ατυχία να μοιάζει σε έναν άντρα κοντινής ηλικίας που είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε την δημοσίευση:

«Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι είμαι στη ζωή.!!!!!!
Χτες λοιπόν από λάθος διάγνωση (αναγνώριση πτώματος) ο γιατρός του Νοσοκομείου Αμαλιάδος (σ.σ αναγράφεται το όνομα του γιατρού) αναγνώρισε το πτώμα μου μπροστά σε πολλούς παρευρισκόμενους μεταξύ αυτών και φίλων μου. Απάντησα σε πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα από φίλους που θορυβήθηκαν.
Παρακαλώ λοιπόν περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα από ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν σώσει ζωές… ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σοκ στην Αμαλιάδα! Γιατρός ανακοίνωσε νεκρό λάθος άνθρωπο! Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

«Αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου, την ώρα που με καλούσαν στο τηλέφωνο για να με συλλυπηθούν για το χαμό του, δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα. Μέχρι και πρώην συνάδελφοι του άντρα μου που έμαθαν αυτό που είπε ο γιατρός, έβαλαν τα κλάματα γιατί ήταν φίλοι και έκαναν πόση ώρα να τους συνεφέρουν και να τους πουν πως ο άντρας μου ζει. Αυτή την ώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω και να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη, όμως θα κινηθούμε ανάλογα για να ζητήσουμε ευθύνες» σημείωσε η σύζυγό του «θανόντα»!

TAGS