Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη: Λεωφορείο τράκαρε με... γύπα!

Δεν έχει ξαναγίνει!

Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη: Λεωφορείο τράκαρε με... γύπα!

Ένας γύπας που πετούσε πάνω από την περιοχή των Αγίων Πάντων χτύπησε πάνω σε λεωφορείο που κινείτο στον ΒΟΑΚ για ένα απίστευτο τροχαίο!

Το άγριο πτηνό κατά τη σύγκρουσή του με το λεωφορείο τραυματίστηκε και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών που έφτασε στο σημείο με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα.

Από το ατύχημα αυτό δεν κινδύνευσαν οι επιβάτες του λεωφορείου.

Καίγεται το Ηράκλειο Κρήτης: Φωτιά σε εξέλιξη!

Οι πυροσβέστες περιέλαβαν τον τραυματισμένο και τρομαγμένο γύπα και τον μετέφεραν σε χώρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέχρι να φτάσει εκεί άνθρωπος του Δασαρχείο Χανίων και να παραλάβει το άγριο πτηνό για την περαιτέρω φροντίδα του.

Τροχαίο στην Αττική Οδό! Αδιανόητο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα!

Τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα να σημειώνεται αυτή την ώρα ένα αδιανόητο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Τροχαίο ατύχημα έχει προκαλέσει «έμφραγμα» στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, καθώς μετά την έξοδο για την Αθηνών-Λαμίας έχει γίνει σύγκρουση οχημάτων στην αριστερή λωρίδα.

Τροχαίο που "κόβει" την ανάσα! Αυτοκίνητο "πέταξε" στον αέρα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ!

Τα οχήματα κινούνται με μεγάλη δυσκολία, ενώ μέχρι κι αυτή την ώρα δεν έχει καθαρίσει το οδόστρωμα.

Αιματηρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Αιματηρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Ενας 30χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο που συνέβη χθες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος των Νέων Κερδυλίων.

H δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε γύρω στις 17:45 με αυτοκίνητο. Αρχικά, ο 30χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου και κατέληξε τις βραδινές ώρες.

Αλλοι δύο τραυματίες από το θανατηφόρο τροχαίο
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά η 19χρονη συνεπιβάτιδα της δίκυκλης μηχανής και η 52χρονη οδηγός του οχήματος, οι οποίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (16/09) άλλο ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας αυτοκτόνησε από γέφυρα και έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην άσφαλτο: Χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Μια ακόμη τραγωδία είχαμε στην άσφαλτο. Άνδρας χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Χερσονήσου.

Θύμα ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε τοιχίο, στο ύψος της διασταύρωσης Καστελλίου.

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Σεβαστίδης!

Το θύμα είναι άνω των 50 ετών ωστόσο δεν έχει ταυτοποιηθεί καθώς δεν είχε μαζί του κάποιο έγγραφο που να επιβεβαιώνει τα στοιχεία του. «Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και έφτασε στο Νοσοκομείο νεκρός», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Φανουργιάκης.

Πηγή: flashnews.gr