Συναγερμός στην Αττική! Εντοπίστηκε χειροβομβίδα στον δρόμο!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Συναγερμός στην Αττική! Εντοπίστηκε χειροβομβίδα στον δρόμο!

Συναγερμός σήμανε στην Αττική πριν από λίγη ώρα, αφού εντοπίστηκε χειροβομβίδα στον δρόμο!

Συγκεκριμένα, η χειροβομβίδα βρέθηκε στο Μενίδι, στη διασταύρωση των οδών Λιοσίων και Αριστοτέλους, δίπλα στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της περιοχής.

Πρόκειται για αμυντικού τύπου χειροβομβίδα και εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου Αχαρνών.

Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί ενώ στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Εντοπίστηκε χειροβομβίδα στα Εξάρχεια! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η χειροβομβίδα ήταν οξειδωμένη!

Έκτακτο Χαλάνδρι: Πέταξαν χειροβομβίδα στο ρώσικο προξενείο!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην ΕΛΑΣ όταν ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο στην Αθήνα.

Όπως διαπιστώθηκε το ύποπτο αντικείμενο ήταν μια χειροβομβίδα που δεν εξερράγη. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη χειροβομβίδα πέταξαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στις 4 παρά 10 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πέντε λεπτά αργότερα στην οδό Οικονόμου, στα Εξάρχεια, εντοπίστηκε μια καμμένη μοτοσικλέτα στα Εξάρχεια η οποία εξετάζεται από τους αστυνομικούς αν έχει σχέση με την υπόθεση.

Το ρωσικό προξενείο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στην οδό Τζαβέλα 5 με τους αστυνομικούς να ψάχνουν τις κάμερες προκειμένου να δουν το δρομολόγιο διαφυγής των αγνώστων ενώ παράλληλα αναζητούν τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια αυτή.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί άλλα δύο περιστατικά με ρίψεις χειροβομβίδων κατά δημόσιων κτηρίων. Η πρώτη το το Νοέμβριο του 2016 όταν άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τότε ο φρουρός και η δεύτερη τον Φεβρουάριο του 2018 όταν πέταξαν χειροβομβίδα έξω από το ΑΤ Καισαιριανής. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, αρχικά η ΕΛΑΣ είχε δηλώσει άγνοια για το γεγονός για να υπάρξει ανάληψη ευθύνες λίγες ημέρες αργότερα μέσω Indymedia.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Bρέθηκε ύποπτο αντικείμενο - Έκλεισαν οι δρόμοι!

Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς η μητροπολητική αστυνομία απέκλεισε δρόμους στο Whitehall, ερευνώντας «επεισόδιο» με ύποπτο αντικείμενο!


Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία απέκλεισε ένα μεγάλο κομμάτι στο κέντρο του Λονδίνου, κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία, στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, κανείς δεν επιτρέπεται να βγει ή να μπει τόσο στην πρωθυπουργική κατοικία όσο και από τα γραφεία της κυβέρνησης που βρίσκονται στην περιοχή.

Συναγερμός στο Λονδίνο