Νεαρό ζευγάρι σπέρνει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο!

Τι συμβαίνει;

Νεαρό ζευγάρι σπέρνει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο!

Τον τρόμο σπέρνει νεαρό ζευγάρι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου!

Τι συμβαίνει ακριβώς;

Η Αστυνομία εξετάζει το γεγονός το ζευγάρι να διακινούσε ναρκωτικά στα σχολεία της περιοχής

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση έζησαν την Παρασκευή το βράδυ ανηλικοί μαθητές έξω από σχολικό συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου, όταν ένα ζευγάρι νεαρών ενηλίκων, αγνώστων στοιχείων, κινήθηκε απειλητικά στο μέρος τους βρίζοντάς τους και χτυπώντας τους.

Το ζευγάρι, που τόνιζε επανειλημμένα πως είναι από το Καματερό, έπιασε έναν ανηλικό μαθητή και τον χτύπησαν επειδή ζήτησε τον λόγο της συμπεριφοράς τους.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μαθητής, ρώτησε το ζευγάρι γιατί τους συμπεριφέρονται έτσι και τότε η κοπέλα, η οποία φορούσε γυαλιά μυωπίας και το σώμα της ήταν γεμάτο τατουάζ τον έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τον απειλεί χτυπώντας τον κιόλας στο πρόσωπο δύο φορές ενώ στην συνέχεια έβγαλε από την τσέπη της ένα σπρέι πιπεριού απειλόντας τον πως θα του το έριχνε στα μάτια.

O μικρός μαθητής κατάφερε και ξέφυγε από τα χερία των δύο δραστών και έφυγε προς το σπίτι του.

Μάλιστα καθόλη την διάκρεια του επεισοδίου το ζευγάρι τόνιζε στους ανήλικους ότι έχουν έρθει από το Καματερό, φοβίζοντας τους ότι θα τους κάνουν κακό.

Να σημειωθεί πως οι φίλοι του νεαρού μαθητή, απομακρύνθηκαν από το σημείο καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία η οποία έφτασε με τρεις μηχανές της ΔΙΑΣ και ακινητοποίησε το ζευγάρι στις οδούς Εσπέρου και Ναιάδων.

Στη συνέχεια μετά και τις καταγγελίες των μαθητών οι άντρες τις ΔΙΑΣ κάλεσαν περιπολικό να προσαγάγει τους δύο δράστες όπου και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα του Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι μαθητές κάθονται έξω από το σχολείο τους και παίζουν ειδικά τις μέρες που το σχολείο είναι κλειστό. Το ίδιο ζευγάρι πριν από λίγες βδομάδες είχε επισκεφτεί το ίδιο σημείο την ώρα που βρισκόντουσαν μαθητές.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία εξετάζει το γεγονός της διακίνησης ναρκωτικών από το ζευγάρι στα ανηλικά παιδιά καθώς το τελαυταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί κρούσματα γαι το νέο ναρκωτικό που υπάρχει στα σχολεία και επηρεάζει τις ζωές ανηλικών παιδιών από την νέα μορφή κάνναβης που έχει γίνει μόδα σε μαθητές 13 και 14 ετών και που οι dealers αλωνίζουν στα σχολεία ψάχνοντας τα θύματά τους.

protothema.gr

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας! Εκκενώνεται κτίριο!

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας όπου εκκενώνεται κτίριο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Στο κτίριο αυτό, που τελεί υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό, διαμένουν πολλοί αλλοδαποί και κυρίως οικογένειες, ενώ στον χώρο στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και για ναρκωτικά.