Θρίλερ: Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία!

Θρίλερ: Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Θρίλερ έχει σημειωθεί με απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας! Διαβάστε αναλυτικά τι έχει συμβεί!

Πιο συγκεκριμένα, ένα άτομο βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για περιστατικό που αφορούσε πυρκαγιά οχήματος στην οδό Στρατηγού Δαγκλή. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.Όταν ολοκληρώθηκε η κατάσβεση, μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε νεκρό ένα άτομο.

Σοκ στο Λασίθι: Ξεψύχησε σε παγκάκι στην Αμμουδάρα!

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η έρευνα θα επικεντρωθεί τόσο στα αίτια της πυρκαγιάς, όσο και στα αίτια θανάτου του ατόμου που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή δολοφονία.

Θρίλερ: Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Θρίλερ στη Λήμνο: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό.

Εικόνες σοκ! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στην Ρόδο! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα!

Σοκ στην Ρόδο με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Πιο συγκεκριμένα, σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται από νωρίς το πρωί, έρευνα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ένας άντρας.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή των Στεγνών και σε απόμερο σημείο, βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο, εντός του οποίου υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα. Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι αυτή την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, παραμένουν ανοιχτά. Το αυτοκίνητο σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ανήκει σε αλλοδαπό, κάτοικο του νησιού.