Θρήνος! Πέθανε ο επιχειρηματίας Μίμης Κοντοβουνίσιος!

«Έφυγε» στα 55 του...

Θρήνος! Πέθανε ο επιχειρηματίας Μίμης Κοντοβουνίσιος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε ο επιχειρηματίας Μίμης Κοντοβουνίσιος!

Ο γνωστός έμπορος ελαστικών Δημήτρης (Μίμης) Κοντοβουνήσιος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 55 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

Ο Μίμης Κοντοβουνήσιος διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του Γιώργο κατάστημα στον παράδρομο της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας. Οι άνθρωποι στην περιοχή έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό επιχειρηματία και οικογενειάρχη.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Δάφνη και τα παιδιά τους, Φλώρα και Νικόλαο. Απαρηγόρητα μένουν και τα αδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς.

Κηδεύεται σήμερα στις 6.30 μ.μ. εκ του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 5.30 μ.μ. και ο καφές θα δοθεί στην εκεί αίθουσα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πηγή: trikalavoice.gr

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας! Πότε είναι η κηδεία;

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας και έχουμε όλες τις εξελίξεις, με το πότε είναι η κηδεία!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αντώνη Λιβάνη.

Αρχικά θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και στην συνέχεια θ’ ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!


Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Αντώνη Λιβάνη.

Αριθμός λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς IBAN No.: GR95 0172 0170 0050 1700 5517 191 (Δικαιούχος: Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ).

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας! Πότε είναι η κηδεία;


Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς σας παρακαλούμε επικοινωνήσατε με τα γραφεία του Συλλόγου: 210 7700009 (επιλ: 1).

Μάλιστα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο δήμος παραχωρεί τάφο τιμής ένεκεν στο Α' Νεκροταφείο για την ταφή του Αντώνη Λιβάνη.

«Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Ποιος ήταν ο Αντώνης Λιβάνης

Ο Αντώνης Λιβάνης (15 Ιουνίου 1925 - 11 Σεπτεμβρίου 2019)[ ήταν Έλληνας επιχειρηματίας, εκδότης και πολιτικός. Υπήρξε ο δημιουργός του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη, μίας από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στον κλάδο των εκδόσεων. Ως πολιτικός, υπήρξε ο μακροβιότερος και πιο έμπιστος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού (1981-1989) και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ (1993-1996).

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Νεκρός ο Θανάσης Πλατής!

Σοκ έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση ότι έπεσε νεκρός ο Θανάσης Πλατής!

Πιο συγκεκριμένα, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Θανάσης Πλατής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας catering.

Ο Θανάσης Πλατής, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του catering, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αθανασοπούλου!


Ο Θανάσης Πλατής είχε κάνει δυναμικά την είσοδό του στο χώρο του catering τη δεκαετία του ’80 θέτοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες έμελλε να εξελιχθεί και να ωριμάσει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Η κηδεία του Θανάση Πλατή θα πραγματοποιηθεί από το Α΄ Νεκροταφείο στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Θλίψη! Πέθανε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως πέθανε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Απεβίωσε, σε ηλικία 93 ετών, ο Χανς Ράουζινγκ, ο Σουηδός βιομήχανος και εφευρέτης που μετέτρεψε την Tetra Pak σε εταιρεία-κολοσσό στον τομέα των συσκευασιών τροφίμων.

Ο Ράουζινγκ, γιος του ιδρυτή της Tetra Pak Ρούμπεν Ράουσινγκ, πέθανε στο σπίτι του, στο Ουόντχερστ Παρκ της νότιας Αγγλίας.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Τον «νίκησε» ο καρκίνος...

«Ο Χανς Ράουζινγκ, ο βιομήχανος και επιχειρηματίας, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του στο σπίτι του (...) την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Η σύζυγός του Μαρίτ ήταν στο πλευρό του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ράουζινγκ κληρονόμησε τη μισή εταιρεία κατασκευής χάρτινων συσκευασιών από τον πατέρα του, το 1983. Πούλησε το μερίδιό του στον αδελφό του, Γκαντ, το 1995 έναντι περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πέθανε ένα από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες

Με περιουσία 10 δισ.

Το 2011 το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην 83η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, εκτιμώντας την περιουσία του στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Ράουζινγκ εγκαταστάθηκε στη Βρετανία το 1982. Με τη σύζυγό του, απέκτησε δύο κόρες, την Λίσμπετ και τη Ζίγκριντ και έναν γιο, τον Χανς Κρίστιαν.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Πέθανε ο Γιώργος Παππάς!

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε χθες από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.

Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο Γιώργο καλό ταξίδι, τον κρατάμε σε ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας και εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.