Σοκ στον Βόλο! Έπιασαν 15χρονο μαθητή με χασίς!

Η Δίωξη Ναρκωτικών ερευνά από ποιον το προμηθεύτηκε!

Σοκ στον Βόλο! Έπιασαν 15χρονο μαθητή με χασίς!

Σοκ στον Βόλο με την είδηση ότι έπιασαν 15χρονο μαθητή με χασίς! Πιο συγκεκριμένα, ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνει η χρήση ναρκωτικών από ανήλικους μαθητές στο Βόλο.

Την ώρα που η πόλη είναι ακόμη ανάσταση από την αποκάλυψη ότι ένας μαθητής Γυμνασίου βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στις τουαλέτες μετά την χρήση χασίς, ένας άλλος ανήλικος συνελήφθη με ναρκωτικά!

Πρόκειται για έναν 15χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται στο κέντρο του Βόλου τα ξημερώματα της Κυριακής, θεωρήθηκε ύποπτος και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,52 γραμμαρίων. Ο ανήλικος προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών που ερευνά από ποιον προμηθεύτηκε το χασίς και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει τους γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Στιγμές αγωνίας στα Χανιά: 5χρονο έπεσε από μπαλκόνι!


Η σύλληψη του νεαρού μαθητή προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στον εφιάλτη της εισβολής των ναρκωτικών στα σχολεία του Βόλου. Την περασμένη Δευτέρα, η επιστάτρια σε κεντρικό Γυμνάσιο– Λύκειο είχε βρει αναίσθητο έναν μαθητή που είχε κάνει χρήση χασίς, το οποίο φέρεται να είχε περάσει στο σχολείο ένας παλιός μαθητής του, ο οποίος είχε απομακρυνθεί πέρυσι. Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η τοπική Αστυνομία δεν ανακοίνωσε κάτι.

Σοκ στο Ηράκλειο: 17χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Σοκ στο Ηράκλειο: 17χρονη στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Ένα ακόμα περιστατικό ανήλικης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη σημειώθηκε στην Κρήτη προκαλώντας έντονο προβληματισμό από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία 17χρονη βρισκόταν σε μπαρ στο Ηράκλειο με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της διασκέδασής της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να μην αντέξει και να βρεθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Νεκρός Σκοπιανός στον Όλυμπο! Πότε θα γίνει η κηδεία;

Αμέσως η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

«Η 17χρονη ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Επείγοντα του νοσοκομείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι γιατροί εκεί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και της χορήγησαν τον απαραίτητο ορό. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και μετά από ολιγόωρη παραμονή στη Βραχεία πήρε εξιτήριο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του 24χρονου υπεύθυνου του μπαρ στο οποίο βρισκόταν η 17χρονη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

cretapost.gr