Φρίκη στην Κρήτη! Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την 15χρονη κόρη του! Ο λόγος θα σας εξοργίσει περισσότερο!

Αδιανόητο περιστατικό!

Φρίκη στην Κρήτη! Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την 15χρονη κόρη του! Ο λόγος θα σας εξοργίσει περισσότερο!

Φρίκη προκάλεσε η είδηση στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Ένας πατέρας έστειλε την 15χρονη κόρη του στο νοσοκομείο και ο λόγος θα σας εξοργίσει ακόμη περισσότερο!

Στη δικαιοσύνη θα οδηγηθεί σήμερα ο 52χρονος πατέρας που ξυλοκόπησε την κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη στο Ατσαλένιο, του Ηρακλείου Κρήτης, την περασμένη Πέμπτη. Η 15χρονη είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από το σχολείο, όταν έλαβε στο κινητό της ένα SMS από συμμαθητή της. Ο πατέρας της, που καθόταν δίπλα της, άρπαξε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλος.

Είδηση σοκ: Εγκατέλειψαν κοριτσάκι 3 χρονών σε πάρκο στο Ηράκλειο!

Ο 52χρονος άρχισε να χτυπά το κορίτσι με τόση μανία, που η 15χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ενημερώθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τον 52χρονο Αλβανό, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Πηγή: iefimerida.gr

Γονείς για δημόσιο «άδειασμα»! Ξέχασαν 3χρονο αγόρι στο αυτοκίνητο και πέθανε!

Αυτοί οι γονείς είναι ξεκάθαρα για δημόσιο «άδειασμα»! Ξέχασαν 3χρονο αγόρι στο αυτοκίνητο και πέθανε με τραγικό τρόπο...

Πιο συγκεκριμένα, φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Σαν Αντόνιο του Τέξας όταν το ξέχασαν οι γονείς του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα KidsAndCars.org το άτυχο αγόρι ήταν το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019 ενώ το 2018 είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο συνολικά 54 άτομα.

Ειδικά, δε, το Τέξας έχει την αρνητική πρωτιά σε αυτή την μακάβρια λίστα με 131 θανάτους ανθρώπων, από το 1991, που τους ξέχασαν σε όχημα.

Η εκτίμηση της αστυνομίας για την υπόθεση του 3χρονου αγοριού είναι ότι οι δύο γονείς, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από τον αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, πιθανότατα μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Είτε βιάζοναν είτε αφαιρέθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο τραγική» πρόσθεσε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι, ωστόσο, οι αρχές διεξάγουν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Στιγμές αγωνίας στα Χανιά: 5χρονο έπεσε από μπαλκόνι!

Στιγμές αγωνίας έζησαν στα Χανιά, όταν 5χρονο αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το cretapost, το μικρό αγόρι, βρισκόταν στο μπαλκόνι και, άγνωστο μέχρι στιγμής πως, έπεσε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, από ύψος τριών μέτρων.

Οι γονείς όπως είναι φυσικό, ανάστατοι τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον μικρό και τον μετέφερε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Θρήνος στη Λάρισα! Έπεσε από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας και σκοτώθηκε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δίνουν τα τοπικά ΜΜΕ, η κατάσταση της υγείας του 5χρονου, δεν εμπνέει ανησυχία.

Ατύχημα που συγκλονίζει στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής!

Ατύχημα που συγκλονίζει σημειώθηκε στην Κρήτη. Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο.

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στην Κρήτη που γράφονται με αίμα πάνω στην άσφαλτο, καθώς ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο, σημάδεψε τη ζωή ενός ανθρώπου.

Ο 50χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού που συγκρούστηκε με ΙΧ στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας, έξω από το Ηράκλειο κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης, τα τραύματα στο αριστερό του πόδι ήταν τέτοια, που οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένο τον ακρωτηριασμό.

Ο άνδρας νοσηλεύεται από τις 6 το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκαν.