Σοκ: Δολοφονήθηκε ο Αντρέ Εμέτ!

Συνέβη τα ξημερώματα!

Σοκ: Δολοφονήθηκε ο Αντρέ Εμέτ!

Ο Αντρέ Εμέτ δολοφονήθηκε! Είδηση που προκαλεί σοκ!

Θύμα δολοφονικής ενέδρας από αγνώστους, έπεσε τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδας), ο Αντρέ Εμέτ. Ο Αμερικανός πρώην άσος του ΝΒΑ, που πέρασε για ένα διάστημα από την Ευρώπη και την Πο Ορτέζ, δέχθηκε επίθεση από δύο ενόπλους, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του, στο Ντάλας.

Σοκ: Δολοφονήθηκε ο Αντρέ Εμέτ!

Οι άγνωστοι δράστες τον προσέγγισαν και ο Εμέτ αντέδρασε προσπαθώντας να διαφύγει, όμως οι δολοφόνοι τον πυροβόλησαν κι εξαφανίσθηκαν. Ένας περαστικός μετέφερε τον 37χρονο Εμετ σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Συναγερμός στα Μελίσσια: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα και όπλο σε μονοκατοικία!

Ο Αντρέ Εμέτ έγινε ντραφτ το 2004 από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς και αγωνίσθηκε σε μόλις 14 ματς του ΝΒΑ, εκ των οποίων οκτώ με τους Μέμφις Γκρίζλις κι έξι με τους Νετς.

Την περίοδο 2008-2009 πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Πο Ορτέζ, ενώ αγωνίσθηκε επίσης στην Βενεζουέλα, στην Κίνα, στον Λίβανο, στο Μεξικό, στο Πουέρτο Ρίκο, αλλά και στο πρωτάθλημα Big3, όπου συμμετέχουν ομάδες τριών παικτών, σε μία διοργάνωση που αποτελεί έμπνευση του ράπερ, Ice Cube.

Εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια γνωστών ηθοποιών στο Περιστέρι!

Άγρια δολοφονία στο Περιστέρι όπου ένοπλος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άνδρα που βρισκόταν στην καφετέρια του γνωστών ηθοποιών!

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (24/7)!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το θύμα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε με σφυγμό στο νοσοκομείο, ωστόσο έχασε τη ζωή του!

Το περιστατικό συνέβη στις 8 μ.μ., σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, στο Περιστέρι. Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχε γίνει άγριο έγκλημα στην περιοχή!

Πηγή: protothema.gr