Τραγωδία στο μετρό! Άνδρας πήδηξε στις γραμμές μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Αδιανόητο περιστατικό!

Τραγωδία στο μετρό! Άνδρας πήδηξε στις γραμμές μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο μετρό! Ένας 45χρονος άνδρας και πατέρας πήδηξε στις γραμμές μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Ο 45χρονος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πήδηξε μπροστά σε ένα τρένο αποπειρώμενος να αυτοκτονήσει, κρατώντας μαζί του και την κόρη του.

Κι ενώ ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο, ως εκ θαύματος, το παιδί έζησε!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – στον σταθμό Kingsbridge Road στην περιοχή Kingsbridge Heights του Μπρονξ και εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων σοκαρισμένων πολιτών οι οποίοι άρχισαν να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ η σύζυγός του έμαθε για το τραγικό συμβάν όταν ήταν στο σχολείο προκειμένου να πάρει μετά το μάθημα τα άλλα τους παιδιά.

Πηγή: irafina.gr

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα αυτοκτονίας στο μετρό του Αγίου Δημητρίου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την απόπειρα αυτοκτονίας στο μετρό του Αγίου Δημητρίου.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές πριν από λίγες ώρες όταν άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του, ο άνδρας που λίγα λεπτά πριν από τη μία τη μεσημέρι έπεσε στις ράγες του μετρό στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου. Παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στη μία το μεσημέρι και επί τόπου επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες. Λίγο πριν από τις δύο απεγκλώβισαν τον άνδρα τον οποίο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει εκδορές και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

αυτοκτονία στον Άγιο Δημήτριο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από γέφυρα και αυτοκτόνησε!

Σοκ επικρατεί στην Θεσσαλονίκη. Άνδρας πήδηξε από γέφυρα και αυτοκτόνησε. Κατά την πτώση του, τραυμάτισε και άλλον άνθρωπο.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άνδρας πήδηξε από την αερογέφυρα της Βούλγαρη για να αυτοκτονήσει και έπεσε σε μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άνδρας έπεσε επάνω σε μοτοσικλέτα η οποία κινείτο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας κατέληξε επί τόπου ενώ τραυματίστηκε και ο 28χρονος μοτοσικλετιστής.

Ο 28χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με τραύματα σε χέρια και πόδια.

undefined

undefined