Καιρός σήμερα: Η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά οι βροχές συνεχίζονται! Που θα "ρίξει" για τα καλά;

Αναλυτικό δελτίο από την ΕΜΥ!

Καιρός σήμερα: Η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά οι βροχές συνεχίζονται! Που θα

Που θα "ρίξει" για τα καλά; Η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά οι βροχές συνεχίζονται σύμφωνα με το δελτίο καιρού για σήμερα!

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, αναμένεται να είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο.

Έκτακτο δελτίο καιρού για την Πέμπτη: Ανεβαίνει η πέφτει η θερμοκρασία;

Βροχές θα σημειωθούν ωστόσο στα δυτικά της χώρας και τοπικά στα βόρεια και το Ιόνιο. Πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες υπάρχει επίσης για την Ηπειρο, μετά από μία εβδομάδα όπου σημειώθηκαν συνολικά 16.000 κεραυνοί από τις βροχές.

Στο υπόλοιπο μέρος της χώρας οι συνθήκες θα είναι καλές, αλλά το βράδυ, κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από τη νύχτα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο καιρού από την Χριστίνα Σούζη: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα!

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη παρουσιάζει αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού!

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα!

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία! Ποιες περιοχές θα αντιμετωπίσουν τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα;