Σοκ στο Πέραμα! Συγκρούστηκε σκάφος με πλοίο!

Υπάρχει τραυματίας!

Σοκ στο Πέραμα! Συγκρούστηκε σκάφος με πλοίο!

Σοκ προκάλεσε η είδηση στο Πέραμα και όχι μόνο, όταν ένα σκάφος συγκρούστηκε με πλοίο!

Ένα μικρό ανεφοδιαστικό σκάφος συγκρούστηκε με φορτηγό ιαπωνικό πλοίο το μεσημέρι της Πέμπτης στο Νέο Ικόνιο, στο Πέραμα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ το μικρό σκάφος ήταν δεμένο στην προβλήτα. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο ελαφρώς.

Νεκρός έπειτα από σφοδρή σύγκρουση ο...

Στο σημείο βρίσκονται πολλά ρυμούλκα σκάφη για να αποτρέψουν τη βύθιση του πλοιαρίου.

Έως τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σύγκρουση ιστιοφόρων στην Αίγινα - Μια τραυματίας!

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης δύο ιστιοφόρων σκαφών στη θαλάσσια περιοχή της Πέρδικας στην Αίγινα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία Βρετανίδα υπήκοος και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του νησιού.

Στο ένα ιστιφόρο σκάφος επέβαιναν 8 Ρουμάνοι υπήκοοι που είναι καλά στην υγεία και στο άλλο ιστιοφόρο, τύπου καταμαράν, ένα ζευγάρι Βρετανών.

Και τα δύο σκάφη προσδέθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας όπου τους απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών με δυο νεκρούς!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Πόρτο Χέλι, όταν έπειτα από σύγκρουση δυο σκαφών δυο άνθρωποι είναι νεκροί.

Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές - στο οποίο όπως αναφέρθηκε από το Λιμενικό Σώμα επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες (πέντε ενήλικοι και πέντε παιδιά)- κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό πλαστικό σκάφος. Τραγωδία στην Καλαμάτα! Ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα!

Το φουσκωτό όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό. Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί σε νοσοκομείο. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λαμία: Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα! Νεκρός ένας 15χρονος!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία. Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδιά την ώρα που έκαναν ποδήλατο. Νεκρός ένας 15χρονος μετά την σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω στα παιδιά, τραυματίζοντας σοβαρότατα το 15χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα και είχαν φώτα μπρος και πίσω, κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του "Γκλαντζούνη", όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους. Τροχαίο σοκ στην Πτολεμαΐδα! Οδηγός παρέσυρε 6 ποδηλάτες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο. Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Λαμία νεκρός 15χρονος

Λαμία νεκρός 15χρονος

Λαμία νεκρός 15χρονος