Σοκ στην Κρήτη: Άρπαξαν τα ανήλικα παιδιά τους και εξαφανίστηκαν - Δεν είχαν την επιμέλεια τους!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Κρήτη: Άρπαξαν τα ανήλικα παιδιά τους και εξαφανίστηκαν - Δεν είχαν την επιμέλεια τους!

Γονείς άρπαξαν τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους στην Κρήτη και εξαφανίστηκαν. Δεν είχαν την επιμέλεια τους και έμεναν στους παππούδες τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, την Παρασκευή ο 30χρονος πατέρας και η 26χρονη μητέρα πήραν τα τέσσερα κοριτσάκια από το σπίτι του παππού -όπου διέμεναν ύστερα από δικαστική εντολή- και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Η επιμέλεια των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας από 12 μηνών έως και 7 χρόνων είχε αφαιρεθεί από τους γονείς και τα παιδιά διέμεναν στους παππούδες από την πλευρά του πατέρα.

Χανιά: Έβαλε τέλος στην ζωή της η 55χρονη που κακοποίησε την μητέρα της!

Οπως είχε γνωστοποιηθεί με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν τα ανήλικα παιδιά τους σε καθορισμένες ημερομηνίες, όπως έγινε και χθες.

Το ζευγάρι ωστόσο, το οποίο κατάγεται από τον Προφήτη Ηλία, πήρε τα κοριτσάκια από το σπίτι για μία βόλτα και δεν επέστρεψε.

Με το πέρασμα της ώρας, ο πατέρας του 30χρονου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε τις Αρχές.

Η εξαμελής οικογένεια αναζητείται, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και να βρίσκεται ήδη εκτός νησιού.

Φρίκη στην Κρήτη! Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την 15χρονη κόρη του! Ο λόγος θα σας εξοργίσει περισσότερο!

Φρίκη προκάλεσε η είδηση στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Ένας πατέρας έστειλε την 15χρονη κόρη του στο νοσοκομείο και ο λόγος θα σας εξοργίσει ακόμη περισσότερο!

Στη δικαιοσύνη θα οδηγηθεί σήμερα ο 52χρονος πατέρας που ξυλοκόπησε την κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη στο Ατσαλένιο, του Ηρακλείου Κρήτης, την περασμένη Πέμπτη. Η 15χρονη είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από το σχολείο, όταν έλαβε στο κινητό της ένα SMS από συμμαθητή της. Ο πατέρας της, που καθόταν δίπλα της, άρπαξε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλος.

Είδηση σοκ: Εγκατέλειψαν κοριτσάκι 3 χρονών σε πάρκο στο Ηράκλειο!

Ο 52χρονος άρχισε να χτυπά το κορίτσι με τόση μανία, που η 15χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ενημερώθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τον 52χρονο Αλβανό, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Πηγή: iefimerida.gr