Σοκ στο Ηράκλειο! Τον έβγαλαν νεκρό από τη θάλασσα!

«Πάγωσαν» οι αρχές με το θέαμα που αντίκρισαν!

Σοκ στο Ηράκλειο! Τον έβγαλαν νεκρό από τη θάλασσα!

Σοκ προκλήθηκε στο Ηράκλειο, με τον άντρα που έβγαλαν νεκρό από τη θάλασσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 10 περίπου το πρωί όταν λουόμενοι είδαν έναν 70χρονο περίπου άνδρα ο οποίος την ώρα που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο νερό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 70χρονος – που έχει καταγωγή από τη Ρωσία – είχε βηματοδότη και πιθανότατα υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Θρήνος! Νεκρός πατέρας δυο παιδιών από ρεύμα υψηλής τάσης!


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που επιχείρησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.


Το περιστατικό διερευνούν οι άνδρες του λιμενικού σώματος Ηρακλείου!

Τραγωδία στην Κέα: Βρέθηκε νεκρός δύτης!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κέα. Βρέθηκε νεκρός δύτης σύμφωνα με την Λιμενική Αρχή στη θαλάσσια περιοχή «ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ».

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο λιμένα Κορησσίας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ι. όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Το πτώμα του φοιτητή βρισκόταν σε αποσύνθεση και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της ειδικής μονάδας ερευνών ταυτοποίησης θυμάτων από φυσικές καταστροφές προκειμένου να γίνει η αναγνώρισή του.

Ένας πρωτοετής φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκε νεκρός έπειτα από σχεδόν... δύο μήνες μέσα στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία αυτή την εβδομάδα και οι πανεπιστημιακές αρχές θα διενεργήσουν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του.