Σοκ στην Κόρινθο! Έβγαλαν το πτώμα της μέσα από την θάλασσα!

Πάγωσαν οι Αρχές με αυτό που αντίκρισαν!

Σοκ στην Κόρινθο! Έβγαλαν το πτώμα της μέσα από την θάλασσα!

Σοκ στην Κόρινθο με το πτώμα της γυναίκας που έβγαλαν μέσα από την θάλασσα!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια 45χρονη αλλοδαπή από τη θαλάσσια περιοχή της διώρυγας της Κορίνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα (30/9), όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.


Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας, η οποία και θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Τραγωδία στην Σκόπελο: Βρέθηκε νεκρή 55χρονη!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Σκόπελο. Βρέθηκε νεκρή 55χρονη μέσα στην θάλασσα στην περιοχή Γλώσσα.

Tα αίτια του θανάτου της προς το παρών παραμένουν άγνωστα. Μόλις η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό που βρισκόταν στην περιοχή καθώς και από αγροτική ιατρό του Αγροτικού Ιατρείου Γλώσσας με αρνητικά αποτελέσματα.

Βόλος: Τραγωδία σε λούνα παρκ! Νεκρή 14χρονη!

Τραγωδία στην Σκόπελο Βρέθηκε νεκρή 55χρονη

Ο θάνατος της 55χρονης διαπιστώθηκε από την Αγροτική Ιατρό μετά από καρδιογράφημα που έγινε εντός ασθενοφόρου οχήματος του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, ενώ από την Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Πηγή: lamiareport

Σοκ στην Κρήτη! Εντοπίστηκε νεκρή στο δρόμο στα 57 της...

Σοκ στην Κρήτη, με την γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο δρόμο στα 57 της! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 57χρονη Ελληνίδα, βρέθηκε σε δρόμο στην Ιεράπετρα, λίγο μετά τις 2 και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο θάνατος της καταγράφεται ως αιφνίδιος ενώ φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Σπαραγμός και οδύνη! Πέθανε στα 19 της η Ανδριάνα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα έμενε στο Ηράκλειο.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή στα 25 της η Μαριάννα Μπουκουβάλα!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 25 της η Μαριάννα Μπουκουβάλα!

Πένθος έχει σκεπάσει το Ρίζωμα Τρικάλων καθώς μία νέα κοπέλα που καταγόταν από το χωριό έχασε τη ζωή της. Πρόκειται για την 25χρόνη Μαριάννα Μπουκουβάλα.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή στα 25 της η Μαριάννα Μπουκουβάλα!

Ραγδαίες εξελίξεις με την 15χρονη που είχε εξαφανιστεί! Την βρήκαν νεκρή και χωρίς...

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 20/08/2019 και ώρα 13:00 στον Ι.Ν. Α Κοιμητηρίου Αθηνών. Αφήνει πίσω απαρηγόρητους τους γονείς Βάιο και Παναγιώτα Μπουκουβάλα, τον αδελφό της Δημήτριο, τους παππούδες Γιάννη και Δήμητρα, τους θείους, τα ξαδέρφια και τους λοιπούς συγγενείς.