Αδιανόητο μαλλιοτράβηγμα σε γάμο στην Λάρισα! «Έπαιξαν» ξύλο οι συμπέθεροι!

Νύφη και γαμπρός μπήκαν να τους χωρίσουν!

Αδιανόητο μαλλιοτράβηγμα σε γάμο στην Λάρισα! «Έπαιξαν» ξύλο οι συμπέθεροι!

Αδιανόητο μαλλιοτράβηγμα συνέβη σε γάμο στην Λάρισα, όπου «έπαιξαν» ξύλο οι συμπέθεροι!

Το ζευγάρι είχε μόλις παντρευτεί και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στον χώρο που ήταν κλεισμένο το γαμήλιο γλέντι.

Εκεί όμως, κάποιοι προσκεκλημένοι δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένοι από τις θέσεις τους, σύμφωνα με την Espresso. Έτσι, άρχισαν να εκφράζουν τα παράπονά τους στους γονείς του ζευγαριού, οι οποίοι θεώρησαν σωστό να ζητήσουν εξηγήσεις ο ένας από τον άλλον.

Απίστευτο μαλλιοτράβηγμα! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφαγε τη θέση της... (Βίντεο)

Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση ξέφυγε, έπεσαν οι πρώτες ψιλές και η κατάσταση θύμιζε ροντέο με το ξύλο να μην σταματάει. Το ζευγάρι και οι υπάλληλοι του χώρου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι νιόπαντρη αποχώρησαν, με τη νύφη να έχει βάλει τα κλάματα και τον γαμπρό σε κατάσταση σοκ.

Μαλλιοτράβηγμα - έπος για parking στην Κόρινθο! «Είσαι τσόκαρο! Θα μου κάνεις τα 3... 2!»

Μαλλιοτράβηγμα - έπος για parking στην Κόρινθο με όλον τον διάλογο φωτιά! «Είσαι τσόκαρο! Θα μου κάνεις τα 3... 2!» Δείτε το όλο....

Ολα ξεκίνησαν όταν μια εκ των πρωταγωνιστριών του βίντεο, πάρκαρε το αυτοκίνητό της σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Οπως εξήγησε η ίδια αργότερα σε κάμερα τοπικού μέσου ενημέρωσης, πάρκαρε στον πεζόδρομο γιατί ήθελε να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό για να πιει το χάπι της και να πιει μια πορτοκαλάδα γιατί μόλις είχε κάνει εξετάσεις.

Αφενός, όμως, πάρκαρε παράνομα στον πεζόδρομο, αφετέρου όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες που διαμαρτύρονταν και της επιτέθηκαν πήγε να χτυπήσει ένα παιδάκι που ήταν στο καρότσι. Η ίδια, σε κάποια στιγμή του βίντεο, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί υποστήριξε ότι ναι πετάχτηκε ένα παιδάκι μπροστά της αλλά το είδε και σταμάτησε.

Βίντεο-σοκ! Άνδρας μαχαιρώνει μία μητέρα σε παιδική χαρά μπροστά στα μάτια της κόρη της!

Οι δικαιολογίες της οδηγού και το ύφος της πάντως εξόργισαν αρκετούς από όσους κάθονταν στη διπλανή καφετέρια και κυρίως μια νεαρή γυναίκα η οποία σε διάφορες φάσεις προσπαθούσε να εξηγήσει στην οδηγό τι είχε κάνει και ενώ δεν άκουγε τη συγνώμη, έκανε ακόμη μεγαλύτερη επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν ο καβγάς μεταξύ των δύο να ξεφύγει με απίστευτες εκφράσεις και από τις δυο πλευρές. Η μεν οδηγός έλεγε στην κυρία με την κίτρινα μπλούζα ότι είναι για το ψυχιατρείο και εκείνη της απαντούσε... στολίζοντάς την.


Μερικά από όσα ακούστηκαν στον καβγά μεταξύ των δύο γυναικών:

Γλωσσού, τσόκαρο ελεεινή ζητάς και τα ρέστα
Θα στην έχωνα τώρα για να μάθεις να το βουλώνεις
Θα μου κάνεις τα τρία δύο, είσαι λάθος και ζητάς και τα ρέστα