Τραγωδία: 5 νεκροί σε αναγκαστική προσγείωση! "Έμεινε" από καύσιμα το αεροπλάνο!

"Μαύρη" ημέρα!

Τραγωδία: 5 νεκροί σε αναγκαστική προσγείωση!

5 νεκροί σε αναγκαστική προσγείωση! "Έμεινε" από καύσιμα το αεροπλάνο! Ανείπωτη τραγωδία...

Ένα ουκρανικό φορτηγό αεροπλάνο που μετέφερε φορτίο από την Ισπανία στην Τουρκία εκτέλεσε σήμερα αναγκαστική προσγείωση έξω από το αεροδρόμιο της Λβίβ στην Ουκρανία, «όταν ξέμεινε από καύσιμα», όπως μεταδίδει το Russia Today, επικαλούμενο τοπικές πηγές.

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά την ανώμαλη προσγείωση του αεροπλάνου, που άφησε το Antonov An-12 διαλυμένο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

Αστυνομικοί σκότωσαν παιδί και ζητούσαν από τους γιατρούς την σφαίρα!

Σύμφωνα με το RT το An-12 χάθηκε από το ραντάρ το πρωί της Παρασκευής ενώ είχε αρχίσει την κάθοδο προς τη Λβίβ, μια μεγάλη πόλη στη δυτική Ουκρανία. Στο αεροσκάφος με τους τέσσερις στροβιλοελικοφόρους κινητήρες επέβαινε επταμελές πλήρωμα αλλά και ένα άτομο που συνόδευε το φορτίο, με προορισμό την Τουρκία. Το Antonov κατεθυνόταν στο αεροδρόμιο της Λβίβ για ανεφοδιασμό.

Σωστικά συνεργεία μαζί με δυνάμεις της Πυροσβεστικής άρχισαν να αναζητούν εναγωνίως το αεροπλάνο όταν έλαβαν ειδοποίηση ότι χαθηκε η επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου, σύμφωνα με τον Vladyslav Krykliy, υπουργό Υποδομών της Ουκρανίας. Το An-12 εντοπίστηκε τελικά στο έδαφος, μόλις 1,5 χλμ μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης, με το κόκπιτ και τα φτερά του τσακισμένα λόγω της ανώμαλης προσγείωσης. Τα μέλη των σωστικών συνεργείων έβγαλαν αμέσως όλους τους επιβαίνοντες από το αεροσκάφος, όπως οι πέντε υπέκυψαν στα τραύματά τους, όπως ανακοίνωσαν οι επίσημες Αρχές της χώρας.


Παρόλο που το αεροπλάνο δεν κατάφερε να φτάσει στον αερολιμένα, η διοίκησή του του ανέβαλε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα της ανώμαλης προσγείωσης του An-12, βαριά ομίχλη και ισχυροί άνεμοι εξανάγκασαν κάποια αεροσκάφη να αλλάξουν το δρομολόγιό τους και κατευθυνούν σε κοντινό αερολιμένα.

На місці аварійної посадки літака АН-12 працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції...

Posted by Поліція Львівської області on Thursday, October 3, 2019

Τραγωδία Κως: Σπαράζει η μητέρα του 5χρονου που πνίγηκε σε πισίνα - «Δεν υπήρχε αλυσίδα»!

Σπαράζει η μητέρα του 5χρονου της τραγωδίας στην Κω, όταν πνίγηκε στην πισίνα ξενοδοχείου. «Δεν υπήρχε αλυσίδα», είπε.

Το παιδάκι έκανε διακοπές με την οικογένεια του, όταν βγήκε κρυφά από το δωμάτιο και έχασε την ζωή τους μέσα στην πισίνα.

Η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία υποστηρίζοντας ότι η πόρτα του δωματίου στο οποίο έμεναν ήταν ξύλινη και δεν είχε αλυσίδα από πίσω ώστε να ασφαλίσει και έτσι έφυγε το παιδί. Η μητέρα του 5χρονου είπε ότι η οικογένειά της είχε επισκεφτεί το ξενοδοχείο στην Κω και ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά φέτος τους έδωσαν δωμάτιο χωρίς αλυσίδα στην πόρτα.

«Η πτέρυγα του ξενοδοχείου στην οποία μας έβαλαν ήταν καλύτερη από τις άλλες, αλλά κανένα δωμάτιο δεν είχε αλυσίδα από μέσα για να κλείνει. Άλλοι επισκέπτες είχαν ήδη γράψει κριτικές στο TripAdvisor στις οποίες ανέφεραν ότι είχαν υποχρεωθεί να β

Στο δικαστήριο βρέθηκε εκπρόσωπος της TUI μέσω της οποίας η οικογένεια του 5χρονου είχε κλείσει τις διακοπές υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εκτιμούσε ότι οι μηχανισμοί κλειδώματος ήταν ίδιοι όπως σε κάθε άλλο ξενοδοχείο. Όταν ο ιατροδικαστής που ήταν παρών στο δικαστήριο ρώτησε την κυρία Τρεράν περισσότερες λεπτομέρειες για την κλειδαριά η μητέρα του μικρού αγοριού είπε ότι «δεν υπήρχε τρόπος να κλειδώσει κάποιος την πόρτα από μέσα».

Πηγή: iefimerida.gr