Τραγωδία στο Χαϊδάρι! Έπεσαν πυροβολισμοί με θύμα έναν 49χρονο!

Φονικό καρτέρι!

Τραγωδία στο Χαϊδάρι! Έπεσαν πυροβολισμοί με θύμα έναν 49χρονο!

Ακόμη μία τραγωδία σημειώνεται στην χώρα μας κι αυτήν την φορά, σε περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι! Έπεσαν πυροβολισμοί με θύμα έναν 49χρονο άνδρα!

Φονικό καρτέρι σε 49χρονο στο Χαϊδάρι έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ηταν λίγο πριν τη 1, όταν ο άντρας, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και άλλα αδικήματα, έπεσε θύμα επίθεσης.

Οι δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ. και άνοιξαν πυρ σε βάρος του με πιστόλι των 9 mm. Επεσαν τουλάχιστον 15 πυροβολισμοί και εκτιμάται ότι απάντησε και ο 49χρονος, ο οποίος ως εκ θαύματος δεν έπαθε απολύτως τίποτε.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος που αγνοούνταν!

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! 18χρονη έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που κοιμόταν!

Ακόμη μια τραγωδία εξελίσσεται και σοκάρει παγκόσμια, καθώς μια 18χρονη κοπέλα έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε, την ώρα που κοιμόταν!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς μια 18χρονη κοπέλα, απόφοιτος λυκείου, βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα, που τη χτύπησε... ενώ κοιμόταν!

Συγκεκριμένα, η Τζέσικα Ντάνιελς βρισκόταν στο σπίτι της, με τη μητέρα και τον παπού της νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν τρεις αδέσποτες σφαίρες «τρύπησαν» τους τοίχους και η μια εξ αυτών την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

«Βρισκόμουν στο ισόγειο όταν άκουσα τους πυροβολισμούς και σηκώθηκα να δω τι συμβαίνει. Άκουσα, ξαφνικά, την κόρη μου να ουρλιάζει πως η Τζέσικα πυροβολήθηκε και τα έχασα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» ανέφερε ο παππούς της άτυχης 18χρονης.

Οι πρώτες βοήθειες κλαι οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σπίτι στις 5.30 τα ξημερώματα και βρήκαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ανακοίνωσαν τον θάνατό της.

Στην έρευνα που ακολούθησε, η αστυνομία βρήκε τουλάχιστον 18 κάλυκες από δυο όπλα εκτός σπιτιού, υποδεικνύοντας πως είχε προηγηθεί επεισόδιο, ενώ δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Ντάνιελς θα μπορούσε να είναι στόχος.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Βρήκαν τον γιο τους νεκρό στο σπίτι!

Τραγωδία στην Φθιώτιδα, καθώς γονείς βρήκαν τον 38χρονο γιο τους νεκρό μέσα στο σπίτι!

Τι ακριβώς συνέβη;

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθεί ποια ήταν η ακριβής αιτία θανάτου.

Θρίλερ στη Λήμνο: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό.

Εικόνες σοκ! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Πηγή: iefimerida.gr