Τραγωδία στον Ισθμό Κορίνθου! Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραγωδία στον Ισθμό Κορίνθου! Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα!

Ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε στον Ισθμό Κορίνθου, όταν άνδρας έπεσε από την γέφυρα!

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου, ένας άνδρας.

O άτυχος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, εντούτοις οι συνθήκες πτώσης του παραμένουν αδιευκρίνιστες και ερευνώνται από το Λιμενικό.

Ενώ, πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει και μία 45χρονη γυναίκα!

Τραγωδία στο ΚΑΤ! Γυναίκα έπεσε από τον 6ο όροφο!

Μια τραγωδία σημειώθηκε στο ΚΑΤ πριν από λίγη ώρα! Μια γυναίκα έπεσε από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου!

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη μιας 55χρονης στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, στο πλαίσιο παρακολούθησης ορθοπαιδικού τραύματος που είχε στο άνω άκρο.

Η ασθενής, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο του κτηρίου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προσωπικού που έσπευσε στο προαύλειο και στο σημείο όπου είχε πέσει η γυναίκα. Η 55χρονη διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου το οποίο εφημέρευε, αλλά είχε ήδη καταλήξει.

Δραματική φιγούρα η ηλικιωμένη μητέρα της η οποία σύμφωνα με τους εργαζόμενους, περίμενε στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία το πρωί της Δευτέρας τη σειρά για τον γιατρό, νομίζοντας πως η κόρη της ήταν στην τουαλέτα. Η καθυστέρηση της κόρης της και η ανησυχία της την οδήγησαν στο να ψάχνει στο ισόγειο του ΚΑΤ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, η 55χρονη είχε ανεβεί στον 6ο όροφο, είχε «εισβάλλει» σε ένα δωμάτιο με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έπεφτε στο κενό.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης που πέθανε έξω από το σχολείο!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης στην τραγωδία στην Αμαλιάδα, όταν πέθανε έξω από το σχολείο της μετά το σχόλασμα.

Η κηδεία της μαθήτρια, πραγματοποιήθηκε τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της λένε το τελευταίο «αντίο» και να επικρατεί ο απόλυτος θρήνος.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο θάνατος της έξω από το σχολείο της, οφείλεται στο καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ πλέον οι οικείοι της άτυχης Μαριλένας αναμένεται να αναζητήσουν ευθύνες.