Φρίκη! Πυροσβέστες εντόπισαν σε διαμέρισμα σκελετό άντρα μαζί με τον νεκρό σκύλο του!

Πάγωσαν με το θέαμα!

Φρίκη! Πυροσβέστες εντόπισαν σε διαμέρισμα σκελετό άντρα μαζί με τον νεκρό σκύλο του!

Φρίκη έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πυροσβέστες εντόπισαν σε διαμέρισμα σκελετό άντρα μαζί με τον νεκρό σκύλο του!

Πιο συγκεκριμένα, νεκρός στο διαμέρισμά του από το 2011 βρισκόταν ένας 59χρονος Γερμανός. O σκελετός εντοπίστηκε τυχαία σε διαμέρισμα, μέσα σε οικοδομικό συγκρότημα που καιγόταν. Δίπλα του βρέθηκε ο σκελετός του σκύλου του.

Ο σκελετός ανήκε σε ένα συνταξιούχο φούρναρη και εξετάζεται από την αστυνομία. Ο άνδρας είχε πεθάνει πριν από οκτώ χρόνια. Ονομαζόταν Χάιντς Χ. και ήταν 59 χρονών. Δίπλα στον σκελετό του και σε ό,τι είχε απομείνει βρέθηκε ο νεκρός σκύλος του, που εικάζεται ότι πέθανε από πείνα στο διαμέρισμα στη Σέντεν στη δυτική Γερμανία. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα εκκενώνοντας το κτίριο, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, σύμφωνα με την Bild.

Φρικτό τροχαίο με 10 νεκρούς! Μετωπική νταλίκας με λεωφορείο!

Το γραμματοκιβώτιο του 59χρονου ήταν γεμάτο ενώ το αυτοκίνητό του παρέμενε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, με τα λάστιχα ξεφούσκωτα και μια πράσινη επάλειψη από την μακροχρόνια στάθμευση. Μία γείτονας του 59χρονου ανέφερε ότι είχε ειδοποιήσει επανειλημμένα τις αρχές για την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση.

Στη συνέχεια προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον γιο του, χωρίς επιτυχία. Ο συνταξιούχος φούρναρης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του πριν πολλά χρόνια. «Ήταν καλός άνθρωπος, λίγο μοναχικός», δήλωσε η ίδια. «Μου είχε πει ότι άφησε τη δουλειά του γιατί είχε αποκτήσει μια αλλεργία στο αλεύρι». Για κάποιο διάστημα μετά την εξαφάνισή του κάποιος φίλος έβγαζε βόλτα τον σκύλο, ωστόσο σύντομα δεν υπήρχε σημείο ζωής ούτε από τον ίδιο ούτε από τον σκύλο του.

Τροχαίο σοκ στη Βέροια: Μια νεκρή και ένας τραυματίας σε φρικτό δυστύχημα!

Τροχαίο σοκ έγινε στη Βέροια! Μια νεκρή και ένας τραυματίας σε φρικτό δυστύχημα... Οι λεπτομέρειες που συγκλονίζουν!

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φορτηγό που κινούταν στο ρεύμα προς Κοζάνη προσέκρουσε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Κατά τις ίδιες πηγές, έξω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 31 ετών οδηγός του και η 27χρονη συνοδηγός, ενώ από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η κοπέλα και ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Σκληρό βίντεο: Αυτοκίνητο εκσφενδονίζει μηχανάκι και εξαφανίζεται!


Ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.