Συναγερμός στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Συναγερμός στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης. Σε εξέλιξη οι προσπάθειες εντοπισμού της νεαρής Παναγιώτας Σ.

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, από την περιοχή του Κορωπίου, η Παναγιώτα Σ., 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παναγιώτας Σ. σήμερα, 8 Οκτωβρίου, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Παναγιώτα Σ. έχει ύψος 1.57 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη ζακέτα και αθλητικά με σχέδιο παραλλαγής. Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

εξαφάνιση 15χρονου

Συναγερμός! Θρίλερ με την εξαφάνιση της γυναίκας γνωστού Έλληνα επιχειρηματία!

Συναγερμός έχει σημάνει με την εξαφάνιση της γυναίκας γνωστού Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στις Σέρρες. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 58χρονης .

Την εξαφάνιση της 58χρονης καλύπτει «πέπλο» μυστηρίου, αφού- σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- το αυτοκίνητό της βρέθηκε στην περιοχή της Χρυσοπηγής και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, όπου και εξετάζεται μέχρι αυτή την ώρα εξονυχιστικά.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση για τον εντοπισμό της 58χρονης, η οποία εκτυλίσσεται στην περιοχή της Χρυσοπηγής, όπου και βρέθηκε το αυτοκίνητό της. Συναγερμός στην Αθήνα! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ.

Πηγή: enikos.gr