Φθιώτιδα: Εστιατόριο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Έγινε παρανάλωμα!

Φθιώτιδα: Εστιατόριο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Στις φλόγες τυλίχθηκε εστιατόριο στη Φθιώτιδα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία αργά το απόγευμα σε συγκρότημα ξύλινων κατοικιών που βρίσκεται στους πρόποδες του Καλλιδρόμου, πάνω από το Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport, η φωτιά ξεκίνησε από το εστιατόριο του σαλέ, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες από άκρη σε άκρη, αφού πρόκειται για ξύλινη κατασκευή. Φωτιά στο Μάτι: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Νέα καταγγελία σοκ!

Στο σημείο εσπευσαν αρχικά πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αμφίκλειας και Πολυδρόσσου με επικεφαλής τον διοικητή της Αμφίκλειας Επαμεινώνδα Βακράκο, ενώ στη συνεχεία συνέδραμαν και δυνάμεις από τη Λαμία, που έσπευσαν στο σημείο με επικεφαλής την Επιπυραγό Σταυρούλα Μπονέ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν στα υπόλοιπα ξύλινα σπιτάκια του συγκροτήματος και στην γύρω δασική έκταση.

Στο σαλέ εκείνη τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δεν υπήρχε κόσμος. Ο χώρος του εστιατορίου έγινε παρανάλωμα και κάηκε ολοσχερώς.

Φθιώτιδα φωτιά

Έκτακτο: Ένας νεκρός από φωτιά σε τροχόσπιτο στην Ασπροβάλτα

Έκτακτο: Ένας νεκρός από φωτιά σε τροχόσπιτο στην Ασπροβάλτα

Ένα νεκρό άτομο εντόπισαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς σε τροχόσπιτο που ήταν σταθμευμένο σε κάμπινγκ.

Την ώρα που η κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα, στην Κρήτη ξέσπασε φωτιά!

Το κάμπινγκ ήταν εκτός λειτουργίας και η φωτιά αρχικά περιορίστηκε στο εσωτερικό πριν επεκταθεί και στη συνέχεια κατασβέστηκε από 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά από τον άνδρα, λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης. Ο ίδιος ανέφερε ότι μια γυναίκα είχε παγιδευτεί στο εσωτερικό του τροχόσπιτου.

Τραγωδία! Ένας νεκρός και 17 τραυματίας από τροχαίο με λεωφορείο!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα με ένα νεκρό και 17 τραυματίες ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο!

Ένας νεκρός και τουλάχιστον δεκαεπτά τραυματίες μετά από τροχαίο που συνέβη στην νοτιοδυτική Γαλλία, στην περιοχή Ωντ

Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο οδηγός ενός λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Α61 και το όχημα αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ειδησεογραφικά πρακτορείο ο οδηγός κρατείται από τις αρχές και ανακρίνεται, ενώ υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις που όμως βγήκαν αρνητικές.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Δυστυχώς ένας από αυτούς είχε χάσει τη ζωή του.