Τραγωδία Δραπετσώνα: Η μητέρα και ο αδερφός Έλληνα δημοσιογράφου ήταν οι νεκροί που ανασύρθηκαν!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για το φριχτό τέλος τους!

Τραγωδία Δραπετσώνα: Η μητέρα και ο αδερφός Έλληνα δημοσιογράφου ήταν οι νεκροί που ανασύρθηκαν!

Η μητέρα και ο αδερφός Έλληνα δημοσιογράφου ήταν οι νεκροί που ανασύρθηκαν από την θάλασσα στην τραγωδία της Δραπετσώνας.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο αδελφός και η μητέρα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, φαίνεται ότι είναι οι νεκροί της τραγωδίας.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», ο οποίος το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο στην Αττική Οδό μέσα στην Porsche Kayenne που οδηγούσε και η οποία είχε απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ που βούτηξε στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα. Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Φρίκη στην Δραπετσώνα: Ανασύρθηκαν νεκροί μάνα και γιος!

Φρίκη επικρατεί στην Δραπετσώνα. Νεκροί ανασύρθηκαν μάνα και γιος μέσα από την θάλασσα, μετά την πτώση του αυτοκινήτου τους στο νερό.

Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μάνα και γιο. Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί σε συναγωγή! Πληροφορίες για δύο νεκρούς!

Νωρίτερα, σε βάθος 32 μέτρων, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Πηγή: protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Νεκροί σε τροχαίο μία 19χρονη και ένας 41χρονος

Νεκροί σε τροχαίο μία 19χρονη και ένας 41χρονος στην Θεσσαλονίκη!

Και τα δύο τροχαία έγιναν στον Περιφερειακό

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα και χθες το βράδυ στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Στις 21.30 στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος του Επταπυργίου, ένα Ι.Χ. παρέσυρε 41χρονο Γεωργιανό o οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμού του.

Τραγωδία! 18χρονη έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που κοιμόταν!


Περίπου στις 03.00, στο ρεύμα προς δυτικά στο τούνελ της Τούμπας, Ι.Χ. έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε κράσπεδο και σε τοίχο, με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της, η συνεπιβάτης του οχήματος, μία κοπέλα 19 χρονών.