Προσοχή! Άνδρας έφαγε αυτό το φαγητό και πέθανε λίγες ώρες αργότερα!

Το τρώμε όλοι!

Προσοχή! Άνδρας έφαγε αυτό το φαγητό και πέθανε λίγες ώρες αργότερα!

Δώστε μεγάλη προσοχή. Άνδρας έφαγε αυτό το φαγητό, του κόπηκε η ανάσα και πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Ένας σεφ σε γάμο ζήτησε να δοκιμάσει μια ζεστή ψαροκροκέτα, η οποία ήταν είναι και η τελευταία του.

O 51χρονος μόλις την δοκίμασε ένιωσε πόνο και κάψιμο, επειδή του προκάλεσε οίδημα, σύμφωνα με την Daily Mail. Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ! Ανακαλείται παιδικό σετ φαγητού!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έδωσαν παρακεταμόλη και του είπαν πως αν συνεχιστεί ο πόνος να επιστρέψει για νοσηλεία. Τελικά πέθανε την επόμενη μέρα στο σπίτι του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μόλις έφαγε την ψαροκροκέτα είπε: «Έκαψα τον λαιμό μου».

«Την συγκεκριμένη πάθηση την συναντάμε σε πυροσβέστες λόγω της εισπνοής καπνού», ανέφερε και συνέχισε ιατροδικαστής: «Ο ασθενής μπορεί για λίγη ώρα να νιώσει καλά αλλά στην συνέχεια αρχίζει το πρήξιμο».

Είδηση σοκ! Νεαρός τυφλώθηκε επειδή έφαγε το φαγητό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι!

Μια είδηση σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού νεαρός τυφλώθηκε επειδή έφαγε το φαγητό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι!

Μάλιστα, ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους της ανθυγιεινής διατροφής έπειτα από το περιστατικό με έναν 17χρονο, ο οποίος τυφλώθηκε επειδή ακολουθούσε μια διατροφή βασισμένη σε πατάτες τηγανιτές και τσιπς, γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το BBC.

Οφθαλμίατροι στο Μπρίστολ εξέτασαν τον έφηβο, η όραση του οποίου επιδεινώθηκε μέχρι που τυφλώθηκε. Από τότε που τελείωσε το Δημοτικό σχολείο, ο έφηβος τρεφόταν αποκλειστικά με τηγανιτές πατάτες, τσιπς, λευκό ψωμί και κάποιες φορές μια φέτα ζαμπόν ή ένα λουκάνικο. Από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, φάνηκε ότι έχει σοβαρή αβιταμίνωση και οργανικές βλάβες εξαιτίας του υποσιτισμού. Έχετε δει και αυτό: Σοκ από τον ΕΦΕΤ: Καβουρδισμένες… κατσαρίδες σε γνωστό προϊόν!

Ο έφηβος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, είχε επισκεφθεί τον γενικό γιατρό του σε ηλικία 14 ετών επειδή αισθανόταν κόπωση και δεν ένιωθε καλά. Τότε είχε διαγνωστεί με έλλειψη βιταμίνης B12 και του είχαν χορηγηθεί συμπληρώματα, τα οποία ωστόσο δεν πήρε ενώ δεν άλλαξε και διατροφικές συνήθειες. Τρία χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Μπρίστολ με σταδιακή απώλεια της όρασής του, αναφέρει η επιστημονική επιθεώρηση Annals of Internal Medicine.

Η δρ Ντενίζ Ατάν, η οποία τον εξέτασε στην κλινική, είπε: «Η καθημερινή διατροφή του συνίστατο ουσιαστικά σε μια μερίδα πατάτες τηγανητές, ενώ ως σνακ κατανάλωνε τσιπς και κάποιες φορές φέτες λευκού ψωμιού και σπανιότερα φέτες ζαμπόν και καθόλου φρούτα και λαχανικά.

Ο ίδιος το απέδωσε στην αποστροφή του σε συγκεκριμένες υφές τροφίμων, τις οποίες δεν μπορούσε να ανεχτεί και επομένως οι τηγανητές πατάτες και τα πατατάκια ήταν τα μοναδικά είδη τροφίμων που επιθυμούσε και που αισθανόταν ότι μπορεί να φάει».

Η δρ. Ατάν και οι συνεργάτες της επανέλεγξαν τα επίπεδα βιταμινών του και διαπίστωσαν ότι είχε χαμηλά επίπεδα B12, αλλά χαμηλά επίπεδα και σε άλλες σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα–χαλκό, σελήνιο και βιταμίνη D. Δεν ήταν υπέρβαρος ή λιποβαρής, αλλά σοβαρά υποσιτισμένος. «Είχε χάσει μέταλλα από τα οστά του, πράγμα που ήταν στ΄αλήθεια αρκετά σοκαριστικό για ένα αγόρι της ηλικίας του»....