Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Καταπλακώθηκε από δέντρο και πέθανε!

Πως συνέβη το μοιραίο γεγονός;

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Καταπλακώθηκε από δέντρο και πέθανε!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στα Καλάβρυτα. Άνδρας ηλικία 25 ετών, καταπλακώθηκε από δένδρο και πέθανε κατά την ώρα εργασιών κοπής ξύλων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το kalavrytanews.com, το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος νεαρός καταπλακώθηκε από δέντρο κατά την ώρα εργασιών κοπής ξύλων.

Πυροσβεστική, Αστυνομικοί του Α.Τ Κλειτορίας και ασθενοφόρο του Κ.Υ Κλειτορίας, έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Κ.Υ. Κλειτορίας. Τραγικό τέλος! Ποδηλάτης πέθανε λίγο πριν τερματίσει!

Θρήνος στην Φλώρινα! Πέθανε εν ώρα υπηρεσίας στρατιωτικός!

Θρήνος σκορπίστηκε στην Φλώρινα με την είδηση ότι πέθανε εν ώρα υπηρεσίας ένας στρατιωτικός!

Εν ώρα υπηρεσίας πέθανε ένας 50χρονος Ανθυπασπιστής της δύναμης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, o Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Λ.Χ. της δύναμης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, 50 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία εν ώρα υπηρεσίας, διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», όπου εξέπνευσε τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 08 Οκτωβρίου 2019.

Φρίκη στην Μύκονο: Την ανέσυραν από την θάλασσα νεκρή!

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Πηγή: protothema.gr

Στα «μαύρα» η Κομοτηνή! Πέθανε στα 29 της!

Στα «μαύρα» είναι η Κομοτηνή, με την κοπέλα που πέθανε στα 29 της! Η ίδια, άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΓΣΝΕ στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η Κομοτηναία άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΣΓΝΕ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο) στην Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η υπαξιωματικός έφυγε από την ζωή το Σάββατο 5/10 και κηδεύτηκε σήμερα Δευτέρα 7/10 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ροδίτη.

Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έσπευσε να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην οικογένεια της θανούσης για να απαλύνουν το σοκ της απώλειας.

Πέθανε η Σοφία Κοκκίνου!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέθανε η Σοφία Κοκκίνου!

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο επικεφαλής της παράταξης «Βήμα στο Μέλλον» κ. Νίκος Χατζηγιάννης ο οποίος έγραψε:

Η Δημοτική μας Παράταξη σήμερα γίνεται φτωχότερη… Γίνεται φτωχότερη όμως και η τοπική μας κοινωνία….
Η Σοφία Άσλεϋ – Κοκκίνου δυστυχώς έφυγε από κοντά μας…

Πέθανε η Σ. Παπαδημητρίου!

Όλοι εμείς στην Παράταξη ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ που είχαμε την ευτυχία να την γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές νιώθουμε «ηχηρή» την απώλειά της.

Η Σοφία μάς άφησε όμως μία μεγάλη παρακαταθήκη : Την αγωνιστικότητά της και την ευγένειά της σε κάθε τι με το οποίο ασχολείτο.
Άνθρωπος απλός, προσιτός, ευγενής και γλυκομίλητος, αγωνίστρια για τα δίκαια αιτήματα του Συνεταιρισμού των Δικαστών και Εισαγγελέων όπου ζούσε μόνιμα επί πολλά χρόνια, η Σοφία θα μείνει πάντα στις καρδιές μας.

Αντίο Σοφία !
Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια !!

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Έφυγε χθες από τη ζωή η 60χρονη Βολιώτισσα καθηγήτρια Πολυξένη Καραζήση-Δανού, η οποία τα τελευταία 3,5 και πλέον χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Πολυξένη Καραζήση-Δανού εργάστηκε ως καθηγήτρια στη δημόσια εκπαίδευση διδάσκοντας εδώ και χρόνια στο 1ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας. Ήταν γλωσσομαθής, με αγάπη για τη διδασκαλία και τη μόρφωση των μαθητών, ενώ συμμετείχε και σε αρκετά ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο τη διερεύνηση των οριζόντων των νέων.

Η απώλειά της προκάλεσε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα που τόνισε το ήθος, την καλοσύνη και την εργατικότητά της. Η 60χρονη αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τα παιδιά της, ενώ είχε τη χαρά να δει και έξι εγγονάκια.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ψήφισμα για τον θάνατο της 60χρονης καθηγήτριας εξέδωσε η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων.