Ασύλληπτη τραγωδία: Χάθηκε στην Χαλκιδική και τον βρήκαν νεκρό στην Σκιάθο!

«Πάγωσαν» οι Αρχές με το άψυχο κορμί του!

Ασύλληπτη τραγωδία: Χάθηκε στην Χαλκιδική και τον βρήκαν νεκρό στην Σκιάθο!

Σε ασύλληπτη τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση τουρίστα από την Χαλκιδική, καθώς τον βρήκαν μετά από πολλές ημέρες νεκρό στην Σκιάθο.

Νεκρός εντοπίστηκε, αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ο Γάλλος τουρίστας Guillaume Mattarelli, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε για φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.

Η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κατηγιώργη Πηλίου και Σκιάθου, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά. Θρήνος στην Αχαΐα! Καταπλακώθηκε στα 26 του από δέντρο και πέθανε!

Χαλκιδική νεκρός

Η λήψη του DNΑ, που έγινε με τη συνδρομή της Εισαγγελίας Βόλου και της Εισαγγελίας στη Γαλλία, επιβεβαίωσε τις αρχικές υπόνοιες των λιμενικών, καθώς στο Βόλο, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία δεν υπήρχε κάποιος αγνοούμενος.

Η σορός που εντοπίστηκε να επιπλέει στον Κατηγιώργη ήταν σε προχωρημένη σήψη και για την ταυτοποίηση κρίθηκε αναγκαία η λήψη DNA, παρά το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας είχε στο πόδι του ένα μεγάλο σημάδι, που οδηγούσε από την αρχή στα στοιχεία του.

Ο νεαρός εκτιμάται ότι έχασε τον προσανατολισμό του ή έπεσε στη θάλασσα το βράδυ μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

Πηγή: CNN.gr

Ένας νεκρός από το τεράστιο πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει στην Καλιφόρνια!

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός από το τεράστιο πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει στην Καλιφόρνια εδώ και λίγες ώρες.

Πολυάριθμα κτίρια στο νότιο τμήμα της Πολιτείας έχουν καταρρεύσει, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση.

Η πυρκαγιά σε έκταση περίπου 16.000 στρεμμάτων, που ονομάσθηκε Saddleridge Fire, εκδηλώθηκε σε συνοικία στο βόρειο Λος Άντζελες. Ηράκλειο: Νεκρός 73χρονος αγρότης!

Η φωτιά έχει στοιχίσει την ζωή από εάναν άνθρωπο ο οποίος πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Έκτακτο: Ένας νεκρός από φωτιά σε τροχόσπιτο στην Ασπροβάλτα

Έκτακτο: Ένας νεκρός από φωτιά σε τροχόσπιτο στην Ασπροβάλτα

Ένα νεκρό άτομο εντόπισαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς σε τροχόσπιτο που ήταν σταθμευμένο σε κάμπινγκ.

Την ώρα που η κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα, στην Κρήτη ξέσπασε φωτιά!

Το κάμπινγκ ήταν εκτός λειτουργίας και η φωτιά αρχικά περιορίστηκε στο εσωτερικό πριν επεκταθεί και στη συνέχεια κατασβέστηκε από 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά από τον άνδρα, λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης. Ο ίδιος ανέφερε ότι μια γυναίκα είχε παγιδευτεί στο εσωτερικό του τροχόσπιτου.

Τραγωδία! Ένας νεκρός και 17 τραυματίας από τροχαίο με λεωφορείο!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα με ένα νεκρό και 17 τραυματίες ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο!

Ένας νεκρός και τουλάχιστον δεκαεπτά τραυματίες μετά από τροχαίο που συνέβη στην νοτιοδυτική Γαλλία, στην περιοχή Ωντ

Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο οδηγός ενός λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Α61 και το όχημα αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ειδησεογραφικά πρακτορείο ο οδηγός κρατείται από τις αρχές και ανακρίνεται, ενώ υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις που όμως βγήκαν αρνητικές.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Δυστυχώς ένας από αυτούς είχε χάσει τη ζωή του.