Κρήτη: Διασωληνωμένο 5χρονο μετά από σοβαρό τροχαίο!

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του!

Κρήτη: Διασωληνωμένο 5χρονο μετά από σοβαρό τροχαίο!

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται 5χρονο μετά από σοβαρό τροχαίο στην Σκατέλα Κρήτης. Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί όταν αυτοκίνητα συγκρούστηκαν - υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Το παιδί βρισκόταν στο δεύτερο αμάξι με τη μητέρα του και διεκομίσθη νωρίς το μεσημέρι από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Νευροχειρουργοί ορθοπεδικοί,παιδοχειρουργοί και οφθαλμίατροι προχώρησαν στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου.

Διασωληνωμένο το 5χρονο τροχαίο κρήτη

Πέθανε η Αλεξάνδρα Νάκου στα 31 της!

Πέθανε η Αλεξάνδρα Νάκου στα 31 της!

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησε το 2015.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της!

Η δουλειά της παρουσιάστηκε σε ομαδικές κυρίως εκθέσεις (από τη «Λόγος και Θόρυβος» στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Μάιο του 2016 έως το Queer Arts Festival, στο MOMus της Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2019).

Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών

Στο πλαίσιο του θεσμού Open Studios υπήρξε μια εκ των συντελεστών της έκθεσης μεταπτυχιακών φοιτητών της ΑΣΚΤ «MFA Open» το Μάιο του 2019. Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 2015. Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο της ζωγράφου Αλεξάνδρας Νάκου και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Πηγή: iefimerida.gr

Στα «μαύρα» η Κομοτηνή! Πέθανε στα 29 της!

Στα «μαύρα» είναι η Κομοτηνή, με την κοπέλα που πέθανε στα 29 της! Η ίδια, άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΓΣΝΕ στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η Κομοτηναία άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 ΣΓΝΕ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο) στην Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η υπαξιωματικός έφυγε από την ζωή το Σάββατο 5/10 και κηδεύτηκε σήμερα Δευτέρα 7/10 στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ροδίτη.



Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έσπευσε να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην οικογένεια της θανούσης για να απαλύνουν το σοκ της απώλειας.