Φρίκη στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον έπνιξε στην θάλασσα!

Προσοχή, σκληρή εικόνα!

Φρίκη στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον έπνιξε στην θάλασσα!

Ενα περιστατικό που προκαλεί φρίκη, με θύμα έναν άτυχο σκύλο, σημειώθηκε στον Αναυρο Βόλου. Άγνωστος του έδεσε πέτρες και τον έπνιξε στην θάλασσα!

Σύμφωνα με το magnesianews, ένας άγνωστος άνδρας έδεσε με σχοινί, πάνω σε ένα σκύλο, πέτρες πλακόστρωσης και στη συνέχεια τον πέταξε στη θάλασσα για να βρει μαρτυρικό θάνατο.


Το αθώο ζώο τελικά πνίγηκε και η σορός του εντοπίστηκε από μια γυναίκα που την τράβηξε στη στεριά. Η ίδια γυναίκα ειδοποίησε το Λιμεναρχείο, το οποίο διεξάγει έρευνα για να εντοπιστεί ο δράστης που θανάτωσε, με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο, τον σκύλο.


Εξετάζεται αν ο σκύλος είχε τσιπ αναγνώρισης

Σύμφωνα με το magnesianews, η γυναίκα τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, όταν είδε τον πνιγμένο σκύλο σε απόσταση 30 με 40 μέτρων από την ακτή.

Φρίκη στον Βόλο: Έδεσε πέτρες σε σκύλο και τον έπνιξε στην θάλασσα!

Οπως διαπίστωσαν οι Λιμενικοί, ο αδίστακτος δράστης είχε δέσει τα πίσω του πόδια έτσι ώστε να μην μπορεί να κολυμπήσει προς τη ξηρά, ενώ είχε «φορτώσει» και δυο πέτρες πλακόστρωσης. Στο σημείο πήγαν άμεσα λιμενικοί που το φωτογράφισαν και διαπίστωσαν ότι το ζώο συντροφιάς δεν έφερε άλλα εξωτερικά σημάδια βασανισμού.

Ηδη ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου για να εξεταστεί αν ο σκύλος έφερε τσιπ, ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας ανέλαβε την υγειονομική του ταφή. Προανάκριση, για παράβαση του νόμου περί ζώων, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που αναζητά τον άγνωστο δράστη.

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι σκύλος στα Χάνια «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες που απαιτούν μεγάλη προσοχή!

Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στο τοπικό σάιτ zarpanews.gr, πριν λίγες μέρες αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε στην μόλις δεκατεσσάρων μηνών εγγονούλα του, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του βρέφους! Λιποθυμά και ουρλιάζει!

Συγκεκριμένα, ενώ είχε βγει μια πρωινή βόλτα με την εγγονούλα του και το σκυλάκι συντροφιάς που έχουν, κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν σε περιοχή του Κουμπέ, κοντά στα Δημοτικά Σχολεία, δέχτηκαν την επίθεση από ένα μεγαλόσωμο σκυλί, το οποίο και δάγκωσε τη μικρή στο ποδαράκι της.

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Πανικόβλητος ο παππούς της άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή του υπό την απειλή του αδέσποτου, παίρνοντας αγκαλιά το παιδί.

Τότε ο σκύλος όρμηξε στο σκυλάκι μαλτέζ και το δάγκωσε κι αυτό στο σώμα του.

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Η 14μηνη, που από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της.