Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πότε θα γίνει η κηδεία;

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός είναι Έλληνας επιχειρηματίας και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες! Ποιος είναι και από τι πέθανε;

Το όνομα Πενταγιώτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το χώρο των κατασκευών στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και όχι μόνο.

Υπήρξε δραστήριο μέλος του ΤΕΕ και πρώτος γραμματέας κατά την ίδρυση του Τμήματος Ανατολικής Στερεάς, αλλά και αυτοδιοικητικός υπηρετώντας τη Λαμία από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, ενώ υπήρξε και υποψήφιος Δήμαρχος.

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας!

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη και τις δύο του κόρες, Βίλμα και Στεφανία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 4:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Διαβάστε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για το θάνατο του Δημήτρη Πενταγιώτη.

Ως πρώτος γραμματέας κατά την ίδρυση του Τμήματος υπήρξε στη πράξη ο βασικός οργανωτής του. Στη συνέχεια διετέλεσε Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Ως μελετητής και κατασκευαστής οικοδομικών έργων, επί πολλά χρόνια, άφησε το αποτύπωμά του με πολλά και σημαντικά έργα στη Λαμία αλλά και σε ολόκληρο το Νομό Φθιώτιδας.

Επί πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Λαμιέων εισηγήθηκε και σχεδίασε πλήθος παρεμβάσεων στο πολεοδομικό ιστό της πόλης, πολλές εκ των οποίων εφαρμόστηκαν με ευεργετικά αποτελέσματα.

Πέρα από την πολυετή επιστημονική και επαγγελματική του δραστηριότητα η κοινωνική του προσφορά στην πόλη μας υπήρξε συνεχής και πολυδιάστατη.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τεχνικό κόσμο του τόπου μας αλλά και στην πόλη της Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του».

Πηγή: Lamiareport.gr

Σοκ! Έλληνας επιχειρηματίας διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι Έλληνας επιχειρηματίας διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού!

Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, καθώς, έστω και σπάνια, προσβάλει και τους άντρες. Σε κάθε εκατό γυναίκες με καρκίνο του μαστού αντιστοιχεί και ένας άντρας με την ίδια πάθηση.


Ο πενηνταπεντάχρονος επιχειρηματίας Πέτρος Σεβασλιάν, ένας από τους άντρες που προσβλήθηκαν από καρκίνο του μαστού, μίλησε για την εμπειρία του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προτρέποντας τους άντρες να απευθύνονται σε γιατρό μόλις διαπιστώσουν κάποιο ογκίδιο στο στήθος τους.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σεβασλιάν θα είναι ένας από τους ομιλητές της διημερίδας με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους», που διοργανώνει στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής νομού Θεσσαλονίκης».

Νεκρή στα 38 της η σύζυγος επιχειρηματία!

«Τον Αύγουστο του 2010 κάνοντας ντουζ, μετά το μπάνιο στη θάλασσα, έπιασα κάτι σκληρό κάτω από τη θηλή του στήθους μου.

Πήγα στον γυναικολόγο της συζύγου μου, γιατί θεώρησα ότι αυτός είναι ειδικός για τον μαστό. Μου συνέστησε να κάνω υπέρηχο, δεν διαπιστώθηκε κάποια φλεγμονή και άφησε το θέμα ανοιχτό.

Το επόμενο Πάσχα, στον ύπνο μου, αισθάνθηκα ένα δυνατό τσίμπημα στο στήθος εκεί που ήταν το ογκίδιο.

Την τρίτη φορά που αισθάνθηκα τσίμπημα πήγα σε χειρουργό ο οποίος μου συνέστησε να κάνω μαστογραφία. Επειδή δεν είχα γραμμωμένο στήθος και είχα κάποια κιλά παραπάνω ήταν εύκολο να γίνει η μαστογραφία. Όταν διαπιστώθηκε ότι είχα καρκίνο το αντιμετώπισα με ψυχραιμία, σαν να μου είπαν ότι έχω γρίπη.

Ακολούθησα τις προτροπές του γιατρού, δεν έψαξα καθόλου στο Ίντερνετ, ούτε άκουγα αυτά που λέγανε διάφοροι για βότανα και για δηλητήριο σκορπιού που θεραπεύει τον καρκίνο και άλλα τέτοια.

Όταν έγινε η διάγνωση ήμουν ήδη σε προχωρημένο στάδιο 4 και ο γιατρός μου είπε ότι οι πιθανότητες που έχω είναι 50-50.

Έκανα όλες τις θεραπείες που κάνουν και οι γυναίκες, χημειοθεραπείες κλπ. Δεν είχα τις παρενέργειες που έχουν οι γυναίκες, γιατί εμείς οι άντρες δεν έχουμε περίοδο.

Τη δεύτερη φορά που έκανα χημειοθεραπεία μόνο μου έπεσαν τα μαλλιά» αφηγείται ο κ Σεβασλιάν.