Σοκ στον Πύργο! Έκοβαν ξύλα και βρέθηκαν νεκροί!

Πώς συνέβη το περιστατικό;

Σοκ στον Πύργο! Έκοβαν ξύλα και βρέθηκαν νεκροί!

Σοκ έχει προκληθεί στον Πύργο με τους δύο άντρες που ενώ έκοβαν ξύλα, βρέθηκαν νεκροί!

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, την τελευταία της πνοή άφησε μια 70χρονη γυναίκα από την Βάρδα το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή Κουνουπέλι του δάσους, μαζί με μια παρέα ατόμων, που έκοβαν ξύλα από τα καμμένα.


Η 70χρονη, που παρακολουθούσε, φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα από δέντρο που έπεσε πάνω της και την χτύπησε στο κεφάλι. Λίγη ώρα αργότερα και πάλι σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα του Πύργου, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 68χρονος από την Μανωλάδα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα κι ο άτυχος άνδρας φέρεται να έκοβε ξύλα...

Στα «μαύρα» η Σπάρτη! Νεκρός στα 52 του μετά από καβγά!

Στα «μαύρα» η Σπάρτη με τον άντρα που έπεσε νεκρός στα 52 του μετά από καβγά!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 12.10.2019 και πρώτες πρωινές ώρες σε οικία στη Σπάρτη, «ο 58χρονος επιτέθηκε σε 52χρονο ομοεθνή και συγκάτοικό του, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Θρήνος! Νεκρός κορυφαίος ηθοποιός!

Ο θάνατος του 52χρονου διαπιστώθηκε το πρωί της ιδίας ημέρας από τους υπόλοιπους συγκατοίκους του, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κινητοποιήθηκαν άμεσα, συλλαμβάνοντας τον παραπάνω κατηγορούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

Θρήνος στην Αχαΐα! Καταπλακώθηκε στα 26 του από δέντρο και πέθανε!

Θρήνος στην Αχαΐα με το νεαρό που καταπλακώθηκε στα 26 του από δέντρο και πέθανε! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ήταν λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι, όταν, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 26χρονου, τον καταπλάκωσε δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Θρήνος! Νεκρός στα 39 του ο Πέτρος Αλεξανδρόπουλος!


Στο σημείο, έσπεσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και Κλειτορίας και Πυροσβέστες της Π.Υ. Κλειτορίας που τον απεγκλώβισαν, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Θλίψη! Νεκρός σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη!

Νεκρός ένας 30χρονος άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17.00, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση τα Διαβατά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος. Τροχαίο σοκ για γνωστό αθλητή! «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του!

Ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: thestival.gr

Σοβαρό τροχαίο στη Λιοσίων! Ποια η κατάσταση του οδηγού;

Ένα σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Λιοσίων έξω από το σταθμό του Μετρό «Αττική». Ποια η κατάσταση του οδηγού;

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ ο οδηγός του ΙΧ είχε νωρίτερα συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο στην πλατεία Αττικής χωρίς να σταματήσει.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια «καταδίωξη» από τους οδηγούς του οχήματος του ατυχήματος στην πλατεία Αττικής.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική Πατρών - Πύργου!

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και στο ύψος του σταθμού του Μετρό «Αττική» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ταξί και σταμάτησε την εκτός ελέγχου πορεία του σε κολωνάκια. Ευτυχώς ο οδηγός του ταξί δεν ήταν μέσα στο όχημά του καθώς είχε κατέβει για να αγοράσει τσιγάρα από περίπτερο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε, λόγω της σύγκρουσης, στο κεφάλι ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας με έναν τραυματία!

Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης λίγο πριν την έξοδο της γέφυρας Καλυφτάκη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με την Τροχαία, υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας.

Τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης!

Το μποτιλιάρισμα που έχει προκληθεί φτάνει έως την Ιερά Οδό.