Τραγωδία! Kατέρρευσε επταώροφο κτίριο! Πληροφορίες για νεκρούς! (Βίντεο)

Ανατριχιαστικά πλάνα!

Τραγωδία! Kατέρρευσε επταώροφο κτίριο! Πληροφορίες για νεκρούς! (Βίντεο)

Τραγωδία συνέβη όταν ένα επταώροφο κτίριο κατέρρευσε! Οι πληροφορίες μιλάνε για νεκρούς!

Μια επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε την Τρίτη στην πόλη Φορταλέζα, στη βορειοανατολική Βραζιλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος.

Μέχρι στιγμής, τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί κι ένας νεκρός, επεσήμανε ένας διασώστης στο Globo News, χωρίς να δίνει κάποια εκτίμηση για έναν συνολικό αριθμό θυμάτων. Τραγικό τέλος! Ποδηλάτης πέθανε λίγο πριν τερματίσει!

Δείτε βίντεο από το σημείο
Στα πλάνα που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνεται μια ομάδα διασωστών, με πορτοκαλί φόρμες, να σκάβει κάτω από τα χαλάσματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Δράμα! Πέθανε από πτώση σε γκρεμό 30 μέτρων!

Ακόμη μία τραγωδία στην χώρα μας κι αυτήν την φορά στην Δράμα! Ένας άνδρας πέθανε από πτώση σε γκρεμό 30 μέτρων!

Ένας άτυχος άντρας, ηλικίας 68 ετών, έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα από πτώση σε γκρεμό 30 μέτρων, στην περιοχή Καλή Βρύση, στην Προσοτσάνη Δράμας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 68χρονος ήταν υλοτόμος και στη διάρκεια εργασιών κοντά στον γκρεμό, παραπάτησε κι έπεσε με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στην περιοχή έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα που κατάφεραν να τον ανασύρουν και να τον παραδώσουν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Φρίκη στην Μύκονο: Την ανέσυραν από την θάλασσα νεκρή!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Καταπλακώθηκε από δέντρο και πέθανε!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στα Καλάβρυτα. Άνδρας ηλικία 25 ετών, καταπλακώθηκε από δένδρο και πέθανε κατά την ώρα εργασιών κοπής ξύλων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το kalavrytanews.com, το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος νεαρός καταπλακώθηκε από δέντρο κατά την ώρα εργασιών κοπής ξύλων.

Πυροσβεστική, Αστυνομικοί του Α.Τ Κλειτορίας και ασθενοφόρο του Κ.Υ Κλειτορίας, έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Κ.Υ. Κλειτορίας.