Νεκρός σε τροχαίο ο Γιάννης Βαφειάδης! Αφήνει πίσω του 3 παιδιά...

Σπαραγμός και οδύνη!

Νεκρός σε τροχαίο ο Γιάννης Βαφειάδης! Αφήνει πίσω του 3 παιδιά...

Νεκρός βρέθηκε μετά από τροχαίο ο Γιάννης Βαφειάδης! Αφήνει πίσω του 3 παιδιά και οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν...

Πιο συγκεκριμένα, τον οδηγό ενός φορτηγού που χτύπησε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο Κερατσίνι τον πατέρα τριών παιδιών, Γιάννη Βαφειάδη, αναζητούν οι αρχές. Η αδελφή του θύματος μιλώντας στο δελτίο του Star ζητά να βρεθεί ο ένοχος για να λυτρωθούν, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Θρήνος: Καρφώθηκε σε δέντρα με το αυτοκίνητο του και βρήκε τον θάνατο!


"Δε θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;" λέει η αδελφή του θύματος, Κωνσταντίνα Βαφειάδη, η οποία θέλει να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον αδερφό της στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε» λέει η αδελφή του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα.

«Στις 6 το πρωί είναι μηδαμινή η κίνηση. Όσοι είδαν τον αδελφό μου μετά από τροχαίο κατάλαβαν ότι τον χτύπησε φορτηγό».

Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Η αδελφή του κάνει έκκληση αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Θλίψη! Νεκρός σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη!

Νεκρός ένας 30χρονος άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17.00, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση τα Διαβατά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος. Τροχαίο σοκ για γνωστό αθλητή! «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του!

Ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: thestival.gr

Σοβαρό τροχαίο στη Λιοσίων! Ποια η κατάσταση του οδηγού;

Ένα σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Λιοσίων έξω από το σταθμό του Μετρό «Αττική». Ποια η κατάσταση του οδηγού;

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ ο οδηγός του ΙΧ είχε νωρίτερα συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο στην πλατεία Αττικής χωρίς να σταματήσει.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια «καταδίωξη» από τους οδηγούς του οχήματος του ατυχήματος στην πλατεία Αττικής.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική Πατρών - Πύργου!

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και στο ύψος του σταθμού του Μετρό «Αττική» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ταξί και σταμάτησε την εκτός ελέγχου πορεία του σε κολωνάκια. Ευτυχώς ο οδηγός του ταξί δεν ήταν μέσα στο όχημά του καθώς είχε κατέβει για να αγοράσει τσιγάρα από περίπτερο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε, λόγω της σύγκρουσης, στο κεφάλι ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας με έναν τραυματία!

Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης λίγο πριν την έξοδο της γέφυρας Καλυφτάκη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με την Τροχαία, υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας.

Τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης!

Το μποτιλιάρισμα που έχει προκληθεί φτάνει έως την Ιερά Οδό.