Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου!

4 τραυματίες!

Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Σαουδική Αραβία. Έγινε ανατροπή λεωφορείου με αποτέλεσμα να έχουμε τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης της επαρχίας της Μεδίνας, στα θύματα συγκαταλέγονται Άραβες και Ασιάτες, που σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο εξετράπη της πορείας του.

Tο Saudi Press Agency μετέδωσε την πληροφορία ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό. Τραγωδία! Ασυνείδητος οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε πατέρα 3 παιδιών! (Βίντεο)

Συγκλονιστικό δυστύχημα! Ένας νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματίες σε ράλι!

Ένας νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του συγκλονιστικού δυστυχήματος σε ράλι στην Γαλλία κατά τη διάρκεια αγώνα.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται αυτοκίνητο να βγαίνει από έναν χωματόδρομο, να κάνει ένα άλμα και να πέφτει ανεξέλεγκτα πάνω στους θεατές.

Ένας 19χρονος νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός στο δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα Rallye des Cardabelles. Σκληρό βίντεο: Αυτοκίνητο εκσφενδονίζει μηχανάκι και εξαφανίζεται!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία ενώ ένας από τους τραυματίες, ηλικίας 17 ετών, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Σημειώνεται, ότι όλα τα θύματα του δυστυχήματος βρίσκονταν σε σημείο στο οποίο απαγορευόταν να βρίσκονται θεατές.

Τροχαίο που "κόβει" την ανάσα! Αυτοκίνητο "πέταξε" στον αέρα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ!

Ένα τροχαίο που "κόβει" την ανάσα βγήκε στην δημοσιότητα. Αυτοκίνητο "πέταξε" στον αέρα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.

Την συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε με την κάμερα ο οδηγός του αμαξιού.

Το τροχαίο έγινε όταν ένας οδηγός δεν παρατήρησε πως στην άκρη δρόμου στο Ταταρστάν ήταν μαζεμένο χώμα, καθώς γίνονταν εργασίες. Το αυτοκίνητο απογειώθηκε και «πέταξε» καταλήγοντας πάνω σε όχημα που ερχόταν εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα.

Αιματηρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Ο οδηγός του αυτοκινήτου το οποίο απογειώθηκε τραυματίστηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται, σύμφωνα με το RT, που όμως δεν ανέφερε πληροφορίες για την κατάσταση του οδηγού του οχήματος στο οποίο κατέληξε το «ιπτάμενο» αυτοκίνητο.