Ξάνθη: Ραγδαίες εξελίξεις με το απανθρακωμένο σώμα που βρέθηκε! Τι συνέβη;

Όλες οι λεπτομέρειες!

Ξάνθη: Ραγδαίες εξελίξεις με το απανθρακωμένο σώμα που βρέθηκε! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις με το απανθρακωμένο σώμα που βρέθηκε στην Ξάνθη! Τι συνέβη;

Σε αυτοχειρία οφείλεται ο τραγικός θάνατος της γυναίκας από την Ξάνθη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένο, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο προς Κομοτηνή.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, κάνοντας χρήση της μεθόδου DNA, να ταυτοποιήσουν το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην Κομοτηνή, Νικόλαου Κιφνίδη, που διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας, η 57χρονη αυτοπυρπολήθηκε «καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια και συνεπώς είναι αυτοκτονία».

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική Πατρών - Πύργου!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Κρήτη! Βρέθηκε νεκρός μέσα σε νεκροταφείο!

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Κρήτη ότι βρέθηκε άνδρας νεκρός μέσα σε νεκροταφείο!

Στο νεκροταφείο του χωριού από το οποίο κατάγεται, τα Περιβόλια Κισσάμου Χανίων, εντοπίστηκε νεκρός ο 90χρονος άνδρας που έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του τα Χανιά και έκτοτε κανείς δεν είχε νέα του.

Η οικογένειά του, αναφέρει το cretapost.gr, τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο νεκροταφείο, σήμερα το απόγευμα. Ο γιος του, μετά τις άκαρπες προσπάθειες να εντοπιστεί ο 90χρονος πατέρας του, Μανώλης Καρτσωνάκης, ενημέρωσε σήμερα το πρωί τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι έψαχναν εξονυχιστικά την περιοχή των Χανίων.

Λίγες ώρες αργότερα, η εξαφάνιση είχε τραγικό τέλος. Για την απουσία του, οι συγγενείς του είχαν ενημερωθεί από σημείωμα που άφησε πίσω του. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, ανάμεσα σε αυτά, κι εκείνο της αυτοχειρίας.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στον Βόλο: Τον βρήκαν νεκρό πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου!

Σοκ προκαλεί η είδηση στον Βόλο ότι βρήκαν νεκρό έναν άντρα πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του!

Ένας 71χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο όχημά του, στην οδό Ρήγα Φεραίου με Σπυρίδη, στο Βόλο.

Περαστικός φέρεται να τον είδε, καθώς είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, γύρω στις 6 μ.μ. και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 71χρονος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, που τυχαία διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr