Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε σορός άντρα σε κατεστραμμένο πλοίο!

Θρίλερ με τον 40χρονο!

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε σορός άντρα σε κατεστραμμένο πλοίο!

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι βρέθηκε σορός άντρα σε κατεστραμμένο πλοίο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη σορού ενός άνδρα εντός του κατασχεμένου πλοίου και στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την σορό του άνδρα σε ύπτια θέση και στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε εταιρία!

Αμέσως παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του άνδρα, διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε το πτώμα του μέσα σε χαράδρα!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη με το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε χαράδρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι και όπως αναφέρει το thestival.gr έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα.

Πανικός στην Θεσσαλονίκη! Σοκ με αυτό που βρέθηκε μέσα στο Πανεπιστήμιο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από γέφυρα και αυτοκτόνησε!

Σοκ επικρατεί στην Θεσσαλονίκη. Άνδρας πήδηξε από γέφυρα και αυτοκτόνησε. Κατά την πτώση του, τραυμάτισε και άλλον άνθρωπο.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άνδρας πήδηξε από την αερογέφυρα της Βούλγαρη για να αυτοκτονήσει και έπεσε σε μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άνδρας έπεσε επάνω σε μοτοσικλέτα η οποία κινείτο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας κατέληξε επί τόπου ενώ τραυματίστηκε και ο 28χρονος μοτοσικλετιστής.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Ο 28χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με τραύματα σε χέρια και πόδια.

undefined

undefined

Τραγωδία στον Χολαργό: Γυναίκα αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι! Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε;

Ακόμη μια απίστευτη τραγωδία συνέβη, αυτήν την φορά στον Χολαργό! Μια γυναίκα αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου! Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε;

Σοκ στην καρδιά του Χολαργού κατά τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (12/9), με 50χρονη γυναίκα να πηδά από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βεντούρη και Αγίου Γερασίμου.

Πρόκειται για Βουλγάρα οικιακή βοηθό ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της για λόγους τους οποίους η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να αποτυπώσει σε σημείωμα που βρέθηκε εντός της οικίας.

Τα ακριβή λόγια που έγραψε δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την αυτοκτονία του 14χρονου!

Στο σημείο έσπευσε σχεδόν σύσσωμο το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού-Παπάγου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την 50χρονη γυναίκα ωστόσο να έχει καταλήξει ήδη κατά την πρόσκρουσή της στο έδαφος.

Πηγή: menoumeholargo.gr

Τραγωδία στη Φθιώτιδα! Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην μικρή κοινωνία της Πελασγίας στη Φθιώτιδα! Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του!

Απαγχονισμένος βρέθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες, στην αποθήκη του σπιτιού του, ένας 30χρονος ο οποίος βάσει των πρώτων στοιχείων αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow το νεαρό βρήκε ο πατέρας του, στο εσωτερικό της αποθήκης που διατηρούσαν, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κ.Υ Στυλίδας όπου και δυστυχώς πιστοποιήθηκε ο θάνατος του. Από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ωστόσο προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Στυλίδας.

Πηγή: protothema.gr