Τραγικός θάνατος στην Κρήτη! Πνίγηκε τρώγοντας κοτόπουλο!

Σοκ στο νησί!

Τραγικός θάνατος στην Κρήτη! Πνίγηκε τρώγοντας κοτόπουλο!

Τραγικός θάνατος γυναίκας σημειώθηκε στην Κρήτη! Πνίγηκε τρώγοντας κοτόπουλο και κανείς δεν μπόρεσε να την βοηθήσει!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στο Ηράκλειο όταν μία 80χρονη γυναίκα την ώρα που ετρωγε το μεσημεριανό της γεύμα πνίγηκε από μπουκιά κοτόπουλου, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και έχασε την ζωή της.

Τραγωδία Κως: Σπαράζει η μητέρα του 5χρονου που πνίγηκε σε πισίνα - «Δεν υπήρχε αλυσίδα»!

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επαναφέρουν στην ζωή. Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα κατέληξε και μεταφέρθηκε νεκρή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη έχασε την ζωή της τρώγοντας σουβλάκι!

Μια 45χρονη γυναίκα έτρωγε με την οικογένεια της σε μια ταβέρνα στη Καρδίτσα- Νεοχώρι, όπου βρισκόταν για διακοπές και πνίγηκε τρώγοντας ένα σουβλάκι.

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η γυναίκα πνίγηκε και έχασε άδικα την ζωή της, καθώς το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο 40 λεπτά!

Οι παρεβρισκόμενοι προσπάθησαν να τις δώσουν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ στις 10: 20, καθώς αγροτικός γιατρός δεν υπάρχει στην περιοχή τις καθημερινές. Η γυναίκα ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις της, με την βοήθεια ενός φαρμακοποιού και ενός συνταξιούχου γιατρού που έσπευσε στο σημείο.

Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στις 23: 10. Οι διασώστες προσπάθησαν να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και στις 12:30 κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Τραγωδία: Αποκαλύψεις σοκ για το παιδί του αστυνομικού που πέθανε! Με τι πνίγηκε;

Αποκαλύψεις σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην τραγωδία με το παιδί του αστυνομικού που πέθανε! Με τι πνίγηκε το 2χρονο;

Αντιμέτωπη με μια ανείπωτη τραγωδία βρίσκεται η οικογένεια ενός αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς έχασε από πνιγμό το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της.

Οι άτυχοι γονείς είχαν γράψει πριν από μερικούς μήνες το αγοράκι σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στα νότια προσάτια αφού δεν ήταν ικανοποιημένοι από την φροντίδα της γυναίκα που πρόσεχε το μικρό παιδί στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η τραγική περιπέτεια για την οικογένεια ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου όταν το παιδί έφαγε στον βρεφονηπιακό σταθμό αρακά που του κόλλησε στο λαιμό.

Μετά τις άμεσες προσπάθειες των εργαζομένων στον βρεφονηπιακό σταθμό, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.